Haberler

Demirci'ye Sanal Kütüphane ve Okuma Salonu Yapılacak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, fakülte yerleşkesinde yıkılan lojmanların yerine "Sanal Kütüphane ve Okuma Salonu" yapılacağını söyledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, fakülte yerleşkesinde yıkılan lojmanların yerine "Sanal Kütüphane ve Okuma Salonu" yapılacağını söyledi.

Prof. Dr. Ataç, gazetecilere yaptığı açıklamada yerleşke içerisinde bulunan ve 1974 yılında yapılan eski lojmanlar için depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkım kararı verildiğini, kararın Demirci Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından uygulanarak hafriyat temizleme çalışmalarına başlandığını belirtti.

Demirci Eğitim Fakültesi'nin gelişmesi ve büyümesi için saha çalışmalarını hızlandırdıklarını vurgulayan Ataç sözlerini şöyle sürdürdü:

"1974'te yapılan ve 41 yıldır tam anlamıyla hizmet veremeyen eski lojmanlar uzun yıllardır kullanılmıyordu. Alanın iyi bir şekilde değerlendirilmesi için rektörlüğümüz ile yaptığımız görüşmelerle yerine sanal kütüphane yapma kararı aldık. Yıkılan eski lojman alanı için rektörlük tarafından 3 proje hazırlandı. Birimlerimiz uygun olan, Eğitim Fakültemize yakışacak en güzel projeyi seçerek yapımına hızla başlanacak. Yapılacak olan bu sana kütüphane sadece öğrencilere değil, Demirci halkına da hizmet verecek."

Kaynak: AA / Yerel

Demirci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title