Haberler

Demirci Yatırımın Ayak Seslerini Duymaya Başladı.

Güncelleme:

İlçenin değişik güzergahlarında bulunan bilboardlarında asılı bulunan yapılan ve devam eden projeleri tanıtan reklamlar vatandaşların yoğun ilgisi çekti. Atatürk İlköğretim Okulu binasından, Makine Kimya Ortaokulu'nun içerisinde bulunan yeni Anaokulu binasının yapımı ve tamamlanması ile ilgili asılan reklamlar İlçenin billboardlarını süsledi.

Yapılan yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Meyve veren ağaç her daim taşlanır"dedi. Demirci'ye verdikleri sözlerin her daim arkasında olduklarını söyleyen Başkan Selami Selçuk"Daha önce temelini hep birlikte attığımız 75 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla devam etmektedir. Bunun yanı sıra Mithatpaşa mahallesinde bulunan yeni SGK binasının açılışını hep birlikte gerçekleştirerek ilçemize modern bir bina kazandırdık. Atatürk İlkokulumuzun depreme dayanıksızlığı sebebi ile bir yıl önce başlanan inşaat hemen hemen tamamlanmak üzere. Makine Kimya Ortaokulumuz içerisinde bulunan yeni Hikmet Arsal Anaokulu binamızda tamamlanarak hizmete alınmasını bekliyoruz. Bizler her daim insana odaklı hizmet veren bir anlayış içerisindeyiz" dedi.

Hiç bir zaman karalama ve kötüleme kampanyalarına destek vermediklerini ifade eden Selçuk, Bizim hizmet sevdamız Demirci için. Bugün geldiğimiz noktada halkımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için çabalıyoruz. Her zaman söylediğim gibi halkımızın kendine hizmet edeni iyi bilmektedir. Bunun hiç bir zaman kötü senaryolara destek vermemiştir ve vermeyecektir. İlçemiz için yeni projelerimizi hazırlamaktayız, her daim Demirci için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Selami Selçuk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title