Haberler

Demirci ve Gördes Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Manisa'da Demirci belediye başkanlığına seçilen Selami Selçuk ile Gördes belediye başkanlığına seçilen Muhammed Akyol, mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

Manisa'da Demirci belediye başkanlığına seçilen Selami Selçuk ile Gördes belediye başkanlığına seçilen Muhammed Akyol, mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

AK Parti'den Demirci belediye başkanlığına seçilen Selami Selçuk ile belediye meclis üyeleri, Demirci İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Bahar Teksoy'dan mazbatasını aldı.

Mazbatasını almasının ardından gazetecilere açıklama yapan Selçuk, seçim sonuçlarının Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi gece gündüz demeden Demirci'nin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağım. Vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda güzel hizmetler üreteceğim. Demirci Belediyesinde artık yeni bir dönem başlıyor" diye konuştu.

-Başkan Akyol'da mazbatasını aldı

30 Mart Yerel Seçimlerinde Gördes Belediye Başkanlığı görevine 2. kez seçilen Muhammed Akyol, beraberinde AK Parti İlçe başkanı Süleyman Doruk ve partililer ile birlikte gittiği İlçe Seçim Kurulu'nda, hakim Sinem Samur Çağlar'dan mazbatasını aldı.

Mazbata töreni ardından belediye binasına geçen Akyol, burada yaptığı açıklamada, Gördesliler'in kendisini tekrar bu göreve getirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akyol, "5 yıllık çalışmamızın sonucunda Gördes halkı bir kez daha bize güven verdi, destek verdi, teveccüh gösterdi. Biz de inşallah önümüzdeki süreçte yine onların hizmetkarı olacağız. Ekibimizle beraber teşkilatımız ile beraber hizmetimize yolumuza devam edeceğiz. Emeği geçen katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Selami Selçuk Demirci Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title