Haberler

Demirci'de Kar, Hayatı Olumsuz Etkiledi

Güncelleme:

İlçenin tamamına hakim olan kar yağışından ardından ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacı ile çalışmalara başlayan ekipler iş makineleri ve araçlarla ana arterleri olmak üzere tüm cadde ve sokakları girerek etkin bir şekilde karla mücadelesine devam ediyor.

Demirci ilçesinde kar yağışının başlamasıyla birlikte çalışmalarına başlayarak kar ve buzlanmaya karşı, kar küreme, tuzlama çalışması yapan acil müdahale ekipleri, vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba harcıyor. İlçe merkezi ile mahallelerde yol açma çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipleri kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için var gücüyle çalışırken belediyeden yapılan anonslarla sürücülerin araçlarını trafiğe çıkarmamaları konusunda ve dikkatli olmaları hakkında uyarılar yapılırken kar temizleme çalışmalarında iş makineleri de büyük mücadele gösteriyor. İlçe genelinde yoğun kar yağışı sebebiylede 13 Ocak 2014 Salı günü ilköğretim ve orta dereceli okulların da bir gün tatil edildiği belirtildi. 

KAMİL AKYOL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title