Haberler

Demirci'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Manisa’nın Demirci ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini protesto ederek, demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Manisa'nın Demirci ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto ederek, demokrasi nöbetini sürdürüyor. AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ da demokrasi nöbetine katılarak, Demircililere seslendi.

15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla yurt genelinde başlatılan demokrasi nöbeti, Manisa'nın Demirci ilçesinde de yoğun katılımla devam ediyor. Demirci Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen demokrasi nöbetine, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Alka Ersoy, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Gedik, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Meydandaki kalabalığa seslenen AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Aziz milletimiz demokrasiye sahip çıkmıştır. 15 Temmuz günü saat 21.10 sularında eve geldim. Evde kitap okurken bir duyum aldım, 'evden çıkma kendine dikkat' diyerek. Sayın Başbakanı aradım ulaşamadım. Cevap alamayınca diğer bakan ve milletvekili arkadaşlarımı aradım. Sayın Cumhurbaşkanımızın halkı darbeye karşı sokağa davet etmesi, aziz Türk milletinin gereğini yapmasıdır. Biz bu devleti sokakta bulmadık. Bin yıldır bu topraklardayız. Her darbe kültürümüze mal oldu, fakirleştirdi. Darbe istemiyoruz. Dünyadaki büyük imparatorlukları biz kurduk. Böyle bir milletin çocukları darbe ile yönetilemez. Demokrasi ile yönetilir, sandık ile gelir sandık ile gideriz. Ne silahtan, ne terörden, ne darbeden korkarız. Biz sadece Allah'tan ve sandıktan korkarız." dedi. Konuşmaların ardından programın sonunda Demirci İlçe Müftüsü İdris Başkıran, demokrasi şehitleri için dua okudu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Selçuk Özdağ AK Parti Yerel Haberler

title