Haberler

Demir Yumruk'un Rekor Denemesi Başarısız Oldu

– GUİNNESS Rekorlar Kitabı'nda kendine ait rekoru geçmek için Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde rekor denemesi yapan 'Demir Yumruk' lakaplı Dünya Kırış Şampiyonu Ali Bahçetepe, hedefine ulaşamadı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı'nda rekor denemesi yapıldı. Rekortmen Ali Bahçetepe, Guinness Rekorlar Kitabı'nda yer alan ve kendine ait olan 'Bir dakikada en fazla beton bloğun kırılması' rekorunu geliştirmek istedi. Bahçetepe 51.69 saniyede 1246 beton bloğun 1123'ünü kırabildi. Bahçetepe, daha önce 1175 beton blok ile kendisine ait rekorunu, bu kez geçemedi. Çok sayıda vatandaşın ilgiyle izlediği rekor denemesini 3 Guinness hakemi eşliğinde gerçekleştiren 'Demir Yumruk' lakaplı Ali Bahçetepe, sayım tamamlandıktan sonra büyük üzüntü yaşadı.

Ali Bahçetepe, Zafer Bayramı'nda halka bir armağan sunmak için çalıştığını ancak başaramadığını söyledi. Çalışmasının karşılığını alamadığını anlatan Bahçetepe, "Bu bir üzüntü. Bugüne kadar 40'a yakın Guinness müracaatında bulundum. Bunların ancak 17'si gerçekleşti. Gerçekleşmeyenlere bir rekor denemesi daha eklemiş olduk" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Belediyesi Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title