Haberler

Demir İnşaat Standını Bini Aşkın Çocuk Ziyaret Etti

Minopolis Çocuklar Şehri'nde yer alan Demir İnşaat standını bini aşkın çocuk ziyaret etti.

Minopolis Çocuklar Şehri'nde yer alan Demir İnşaat standını bini aşkın çocuk ziyaret etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Demir İnşaat ve Minopolis iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmayla 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evin resmini yaptı.

Üç ayrı kategoride düzenlenen yarışmada 4-5 yaş kategorisinin birincisi Pelin Zent, 6-7-8 yaş grubunun birincisi Ecem Gürsoy, 9-14 yaş grubunun birincisi Sude Özer Minopolis'te düzenlenen törende ödüllendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Genel Müdürü Hakan Ocak, Demir İnşaat olarak 23 Nisan gibi dünyaca öneme sahip bir günde çocuklara yönelik bir resim yarışması düzenleyerek bu özel güne katkıda bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Yarışmamız kapsamında, iki hafta süresince 1.007 çocuğumuz yarışma için hayalindeki evi resmetti. Değerlendirme aşamasında elimize aldığımız her resmin bir hikayesi vardı. Bu nedenle seçim yapmakta çok zorlandık. Özellikle çocuklarımızın hayalindeki evde yer alan mutlu aile kavramı bizi derinden etkiledi. Toplumumuzda evle aile kavramları hep birbirini tamamlamıştır. Ülkemiz dışında başka bir toplumun evini 'yuva' olarak adlandırdığını hiç sanmıyorum. Bu bize özgü, çok özel bir kavram. Demir İnşaat olarak geçmişten bugüne kadar hep toplumsal değerlerimize sahip çıktık ve mutlu ailelere akıllı yuvalar inşa ettik. Gelecekte de bu kültürü yaşatmaya ve iş süreçlerimize entegre ederek büyümeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title