Haberler

Demir İnşaat Büyükçekmece, Özhan Çıvgın'la 'Devam' Dedi

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Demir İnşaat Büyükçekmece, Başantrenör Özhan Çıvgın ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Demir İnşaat Büyükçekmece, Başantrenör Özhan Çıvgın ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla basketbol sevenlerin takdirini kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece, yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Takımın kulüp başkanı olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Demir İnşaat Büyükçekmece'nin başarılı Başantrenörü Özhan Çıvgın ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

"GELECEK SEZONDA DAHA DA İDDİALIYIZ"

Geçtiğimiz sezonun başında Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselen Demir İnşaat Büyükçekmece'nin düşük bütçesine rağmen ligin son haftasına kadar play-off yarışının içinde yer aldığını ve Büyükçekmece'nin adını en iyi şekilde duyurduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu imzanın ardından transfer çalışmalarımızı sporcular bazında sürdüreceğiz. Gelecek sezonda da çok daha iddialı bir takım kuracağız. Özhan Çıvgın hocamızla birlikte, Büyükçekmecemizin gururu olan basketbol takımımızın yeni sezona en iyi şekilde hazırlayarak, başarılı çıkışımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükçekmece Hasan Akgün Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title