Haberler

Demet Akalın ve Ayla Çelik'in "Para" Kavgası

Güncelleme:

Sanat hayatının 20. yılına özel hazırladığı albüm için 1,5 milyon TL'yi gözden çıkaran Demet Akalın, beste almak için kapısını çaldığı Ayla Çelik ile para konusunda ters düştü.

Popun sevilen ismi Demet Akalın, sanattaki 20. yılını kutlayacağı albümünün çalışmalarına devam ediyor. Her sene seslendirdiği parçalarla yazın hitlerine imza atan Akalın, bu kez kışı selamlayacak.

1,5 MİLYON TL HARCADI

Son albümüne toplamda 15 şarkı alan Akalın, kesenin ağzını açtı. Ünlü isim, her bir eserin aranjesi için 10-15 bin euro para harcadı. En pahalı albüme imza atacak olan Akalın, aranjeler ve 15 şarkı olmak üzere çalışması için toplamda 1,5 milyon TL harcadı.

"60 DEĞİL, 120 BİN TL İSTİYORUM"

Şarkıları itinayla seçen Demet Akalın, 'Bağdat' şarkısıyla başarılı çıkış yakalayan Ayla Çelik'ten 5 şarkı aldı. Bu eserlerin her biri için 60 bin TL verdiği iddia edilen ünlü isim, ardından bir şarkı için daha Çelik'in kapısını çaldı. Ancak bu kez işlerin seyri değişti. Çünkü Ayla Çelik, "Artık 60 bin TL değil, 120 bin TL istiyorum" diyerek Akalın'a ters yanıt verdi.

OKAN KURT SORUNU ÇÖZDÜ

Akşam'ın haberine göre, bu sözlerin ardından ikili kısa süreli bir tartışma yaşadı. 1 hafta sonra devreye Okan Kurt'un girmesiyle soğuk rüzgârlar dindi. Kurt, Ayla Çelik'i arayarak 'Geçen tatsız bir olay olmuş. Sen bana hesabını gönder ben sana parayı gönderiyorum' diyerek ikilinin arasını düzeltmiş.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Ayla Çelik Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title