Haberler

Demet Akalın: "Reytingten Anlamam, Ben Paramı Toptan Aldım"

Seslendirdiği şarkılar ile müzik listelerinde bir numarada olan pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, albümün satışlarının iyi olduğu için dinlenmeye fırsat bulamadığından yakındı. Ticaretten anlamadığını ifade eden Akalın, yatırım olarak gayrimenkul aldığını ifade etti.

Bursa Suare'de verdiği konser ile hem göze hem de kulağa hitap eden Ünlü popçu Demet Akalın, sahneye çıkmadan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni çıkardığı 'Giderli 16' albümü ile sık konserlere çıktığı için dinlenme fırsatı bulmadığını belirten Akalın, iğne ile ayakta durduğunu ifade etti. Akalın, " Gökhan Özen'in yeni albümü de bomba gibi geliyor. Hele slov bir parça var ki mutlu insanı bile sinirlerini zıplatmaya yeter. Giydiğim kıyafetler çok güzel, Nur Yerlitaş imzalı kıyafetleri yakında başlayacak olan Popstar 2013'te de giyeceğim. Biraz daha şık olmakta fayda var" dedi.

"REYTİNGTEN ANLAMAM, BEN PARAMI TOPTAN ALDIM"

Basın mensuplarının 'Popstar' ve 'O Ses Türkiye' adlı yarışmalarındaki reytinglerin nasıl olacağını sorusuna, 'Ben paramı toptan aldım. Çok Reytingden anlamam. Serdar son dakika girdi bilmiyorum parayı aldı mı' diye esprili yanıt veren Akalın, "Şaka bir yana televizyonun reytin amacında olduğunu düşünmüyorum. Amacımız ordan güzel sesler bulmak ama reytinginde kötü olacağını sanmıyorum. Bülent Ersoy, Serdar Ortaç ve Orhan Gencebay gibi ünlü ve güzel sesler var. Benim jüride cadolozluk yapacağımı zannediyorlar ama Bülent hanımdan çekiniyorum. Bu yarışma programlarından gerçekten iyi sesler çıkıyor. 'O Ses Türkiye' aldı müzik yarışmasından Murat Boz'un elediği Ömer diye biri var. İyi ki eledi. Ona albüm yapmayı bile düşünüyorum. Onun için reytingin jüri ile pek alakasın olduğunu da sanmıyorum" diye konuştu.

"KİMSENİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEM"

Prodüktörlük niyetinin olmadığını düşünen ünlü sanatçı, yardım edeceğim insanlarında haklarını yedirmeyeceğini söyledi. Menajerlerin yüzde 60 gibi deli rakamlar istediğini belirten Akalın, "Yeni seslere de kendi yaşadığım deneyimlerden dolayı akıl verebilirim. Zamanında elimde albümümle çok kapı dolaştım. Erol Köse'ye gittim bekle dedi. Ahmet Çelenk'e gittim bekle dedi. Ondan sonra Bülent Seyhan bana kapılarını açtı. Şimdi ise boş çeklere, boş transfer sözleşmelerini elimin tersi ile itiyorum. Bunun nedeni ise benim geri kafalılığım var. Buna vicdan mı dersiniz köylülük mü dersiniz bilmiyorum. Bununda içimden hiç gitmemesini istiyorum. Çalıştığım insanları asla bozmayı düşünmüyorum" dedi.

Kendisini sabırsızlıkla bekleyen hayranlarını daha fazla bekletmek istemeyen ünlü sanatçı, son sorulan kazancınızı nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna ise, ticaretten anlamadığım için yatırım amaçlı gayrimenkul aldığını söyleyerek alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Demet Akalın Nur Yerlitaş Gökhan Özen Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title