Haberler

DEMET Akalın La Eelence Sokağa Taştı

Güncelleme:

Önceki akşam Asmalımescitte tekrar açılan Eelence adlı gece kulübünde sahneye çıkan Demet Akalın mekanda adeta izdihama neden oldu.


İçeri giremeyen seyirciler için kapı tarafına kurulan led ekran kuruldu.

Popun kraliçesi Demet Akalın önceki akşam Asmalımescitin tekrar açılan gece kulübü eelencede sahneye çıktı. Yıllardır birlikte çalıştığı iletişim danışmanı ve yakın arkadaşı Özgür Arasın yeni mekanı için özel konser veren sanatçı, ilk defa Asmalımescitte sahne aldı. Özel konser için hiç bir ücret almadan şarkılarını seslendiren Akalın, arkadaşına da vefa örneği gösterdi.

Sizler benim kalbimin kraliçelerisiniz diyerek tüm izleyicilerine kraliçe taçları dağıtan Demet Akalın, sevenleriyle birlikte bol bol ünlü fotografcı Burçin Gezere hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzleyiciler arasında yer alan ünlü aranjör, besteci ve prodüktör Erdem Kınayı dj kabinine davet eden Akalın, Erdem Kınay birlikte Rota ve Olacak Olacak şarkılarını seslendirdi.

Asmalımescitte ilk defa sahneye çıkan Demet Akalını izlemek isteyenler mekana adeta akın etti. İçeri giremeyen Demet Akalın severler dışarıda kendileri için kurulan led ekrandan eğlenceye ortak oldu.
Gecenin fotoğrafları #kralice@eelence hashtag'i ile sosyal medya da paylaşıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title