Haberler

Demet Akalın'ı Çıldırtan Tweet

Güncelleme:

Demet Akalın, kendisine 'kocan bizi kesiyor' diye tweet atan genç kız yüzünden çıldırdı.

Şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayan Demet Akalın, dün tatsız bir mesajla karşılaştı. İsmi 'Özge' olan genç bir kız, Akalın'a sosyal paylaşım sitesi twitter aracılığıyla "Kocan fuarda bizi kesiyor" şeklinde bir mesaj gönderdi.

AKALIN'DAN ATAK!

Bu mesaj karşısında şoke olan Demet Akalın, genç kızı yine Twitter aracılığıyla topa tuttu. Ünlü şarkıcı, Özge isimli genç kıza önce sert mesajlar attı, ardından genç kızın çalıştığı şirketin patronunu aradı. Akalın, bu yaşananlardan sonra şunları söyledi: "Dilini öyle sokarlar. Seni bulması 3 dakika. Ona cevap verme, bunu boşver etraf böyle densiz kaynar sonra."

DEVREYE EŞİ GİRDİ

Okan Kurt ise soluğu genç kızın olduğu TÜYAP'ta aldı. Kurt, Özge isimli kıza Twitter'dan özür mesajı yazdırdı. Bu olayın ardından da genç kız Twitter'a şunları yazdı: "Asıl suç, birinin özel bilgilerini, Twitter'dan paylaşmaktır. Bana yapılan hakaretler devam ederse konuyu avukatlarla görüşeceğim. Demet Akalın gibi ünlü birine de benimle uğraştığı için teşekkürler!"

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title