Haberler

Demet Akalın Havlusu Gelmeden Denizden Çıkmadı

Güncelleme:

Eşi Okan Kurt ile birlikte plajda görüntülenen ünlü şarkıcı, beyaz mayosuyla denizde yüzdükten sonra şezlonga geçebilmek için havlusunun gelmesini bekledi.

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti önceki gün plajda görüntülendi. Eşiyle birlikte denize giren Kurt, Akalın'dan önce çıkıp havlu getirmeye koştu.

HİRA'YI BAKICIYA BIRAKTI

Tatillerini Bodrum'da yapan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, kızları Hira'yı bakıcısına bırakarak plajda daha rahat vakit geçirdi. Akalın ve eşi denizde keyif yaptıktan sonra şezlonga geçti.

EŞİ İÇİN SİPER OLDU

Beyaz bir mayo giyen sanatçı, eşi havlusunu getirmeden denizden çıkmadı. Akalın sudan çıkarken iskelenin ucuna kadar gelip havluyla eşinin görüntülenmesini önleyen Kurt'un çabası görülmeye değerdi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

1881-1938:

sayin degerli yorumcular, lütfen bana yardimci olun, cünkü cehennem cok sicak, beni burdan kurtarmayacakmisiniz yetmis senedir burdayim, insaf yav, ,

8
51
yanıtYanıtla
nevin:

Bur da demetin vücuduyla ilgili yorum yapan erkeklere bir şey diycem. Bur da kadın beğenmiyorsunuz evde fosillerle yaşıyorsunuz siz nasıl miğde siz adamlarsınız lan karılarınız suyu çekilmiş portakal gibi ama elin karılarına bin tane kusur buluyorsunuz eee noluyo ozaman taş gibi hatunla mı yaşamış oluyorsunuz ne oluyorsunuz waaayyy beyinsizler way

21
18
yanıtYanıtla
Nereyekadarsiperyapicaksin:

Okan kendi parasiyla iki gun orda tatil yapanaz demet saolsun

3
15
yanıtYanıtla
serkan2934:

orada herkes görüyor biz de görsek ne olur kocası siper oluyormuş kadın yaya yaya sergiliyor

16
1
yanıtYanıtla
eda:

Beyaz renk mayoyu esiyle issiz bir adada giysin. suya girip cikinca insanin her tarafi belli oluyor. sonrada havluyla kapatacam diye ugras ver. :))

13
3
yanıtYanıtla
ÖMER:

Geçenki ropörtajında çok şükür ramazanda geldi hüşu içinde ramazanı geçireceğim namazda kılacağım diyen hatta secde duran kızının fotolarını paylaşan dmet akalın bizenede kendinle neden çelişiyorsun bumu ramazanı hüşu içinde geçirmek :)

13
0
yanıtYanıtla
ilimsizlerMobil-ANDROID:

Allahtan başka kimse kimin cehennem e gidecegini bilemez. Hz.Muhammed dahil hic kimse. Atatürk'ün cehennemde yandigini söyleyecek kadar kafirsiniz işte.

10
3
yanıtYanıtla
MERT:

okanın mayoya dikkat !! :))

11
1
yanıtYanıtla
kacamiyacaksiniz ):

yakinda suyun altinda kamerayla adam olur

10
1
yanıtYanıtla
Ugur karaMobil-IOS:

Gevsek olmus artik :))

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title