Haberler

Demet Akalın Hadımköy'e Taşınıyor

Güncelleme:

Eşi Okan Kurt'un işi için taşınma telaşına düşen Demet Akalın, Hadımköy'e yerleşecek. Akalın'ın "Gitmek zorundayım. Okan'a söz verdim." dediği öğrenildi.

Her sabah Beykoz'dan Hadımköy'e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy'e taşınmaya ikna etti. Ardından soluğu emlakçıda alan Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

"GİTMEK ZORUNDAYDIM, OKAN'A SÖZ VERDİM"

Hadımköy'e gitmek konusunda gönülsüz olan Akalın'ın, arkadaşlarına "Gitmek zorundayım. Okan'a söz verdim. Bir sene deneyeceğim" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Hadımköy Beykoz Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

konyaliMobil-IOS:

Tabiki hdp

10
25
yanıtYanıtla
İyi bir gelecek için.:

AKP

20
6
yanıtYanıtla
DADAŞ:

FARKETTİYSEN GÜLDÜM

yanıt2
yanıt1
kedi:

sen ne ayaksın dadaş her yere yorum yazıyosun . git işine .

yanıt1
yanıt1
Aysima:

kadın dediğin senin gibi olmalı kocasının sözünden cıkmaz

7
0
yanıtYanıtla
hadımköye yazık olmuş:

reziller taşındıklarına çok seviniyoruz

1
4
yanıtYanıtla
IstMobil-IOS:

Bu habermi yazik size

2
1
yanıtYanıtla
SAMİMİ BİR ADAM.:

Akıl akıl demiş gel peşime takıl. Ulen aylık 20 bin tl, yılda 240 bin tl para yapar. Siz ordan bir villa kiralamak yerine bir villa alsaydınız şimdi 240 bin tl para cebinizdeydi. Sonrada yaşlanınca, ''zamanının en iyi popçusunun acı dramı, sokaklarda yaşıyor'' tarzında haberlerle, manşetlerle gündemi meşgul ediyorsunuz. Azcık tutumlu olun demiyorum, azcık akıllı olun diyorum.

2
0
yanıtYanıtla
SAMİMİ BİR ADAM.:

Kardeş, İstanbul''da yıllığı 20 bin tl yani bir aylığı 1650 tl''ye kiralık villa varsa hemen ben de taşınayım. Farkındaysan 20 bin tl''den bir yıllığına kiraladı diyor, aslında işin gerçeği şu; bu haberi yapan haberi eksik yazmış, aylığı 20 bin tl''den bir yıllığına villa kiraladı yazacağına eksik yazmış. . . Evet sizin Balıkesir''de aylığı 1650 tl''ye kiralık villa vardır ama bizim İstanbul''da yok kardeşim, maalesef yok, keşke olsaydı. . .

yanıt0
yanıt0
azyesendeal:

Hava atma istanbulda yasiyosun diye. lafa bak balikesirde vardir, istanbulda yok. git sende balikesire o zaman yada gel antalya ya:))))

yanıt2
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title