Haberler

Demet Akalın, Gülşen'in Bebeğine Beşi Bir Yerde Aldı

Güncelleme:

Dün anne olan Gülşen'i ziyaret eden ilk isim Demet Akalın oldu. Akalın Gülşen'e bebek hediyesi beşi bir yerde alarak farkını yine ortaya koydu.

Geçtiğimiz aylarda Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen dün bir erkek bebek dünyaya getirdi. Gülşen'i hastanede yakın dostu Demet Akalın yalnız bırakmadı.

"HER ŞEY ÇOK YOLUNDA GİTTİ"

Eşinin doğumundan hemen sonra konuşan Ozan Çolakoğlu, "Anne de bebek de ikisi de çok sağlıklı. Doğum sezeryan oldu. Her şey çok yolunda gitti" diye konuştu.

"ANNESİ BENAN, BEN AZUR İSMİNİ KOYDUM"

Oğullarına Azur Benan ismini verdiklerini söyleyen ünlü müzisyen, "Annesi Benan, ben Azur ismini koydum. Azur mavi demek, Benan da Arapça parmakla gösterilen örnek kişi anlamına geliyor. İnşallah öyle olur" diye konuştu.

DEMET AKALIN GÜLŞEN'E NE HEDİYE ALDI?

Ozan Çolakoğlu haberi alır almaz hastaneye koşan yakın dostları Demet Akalın'ın Gülşen'e doğum hediyesi olarak beşi bir yerde aldığını söyledi.

Öte yandan Gülşen'i hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Demet Akalın da, "Çok güzel bir bebek. Gülşen'e benziyor" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Demet Akalın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title