Haberler

Demet Akalın: Eşim Artık Romantik Biri Değil

Güncelleme:

Doğum yaptıktan sonra ilk kez sahneye çıkan Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a, ''Her şey çocuk yapana kadarmış. O eski romantik adam yok.'' dedi.

Demet Akalın, kızı Hira'yı dünyaya getirdikten sonra eşi Okan Kurt'un çok değiştiğini, eski romantik adam olmadığını söyledi.

'YURT DIŞI KONSERLERİM OLACAK'

İlk kez İstanbul Sahne'de hayranlarıyla buluşan Akalın, gazetecilere "Sahneye hızlı bir dönüş yaptım. Bundan sonra yurt dışı konserlerim de olacak." dedi.

'GÜLBEN YÜZSÜZ!'

Kızı Hira'nın sağlıklı olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Hira'yı 40'ında Gölcük'e akrabalara götüreceğim. Annelik duygusu çok farklı. Hira'yı değil göstermek, eve bile kimseyi kabul etmiyorum. Bir duysanız kimleri geri çeviriyorum, aklınız şaşar. Bir tek Gülben Ergen kapıya geliyor, alıyor kucağına; arkadaş bu ne yüzsüzlüktür! Kabe'den örtü getirdi; bu kadar olmaz ki! Bir an önce evlense de kurtulsam ondan."

HER ŞEY ÇOCUK YAPANA KADARMIŞ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eşinden bir hediye almadığından yakınan Demet Akalın, esprili konuştu: "Kadınlar Günü'nde hiçbir şey gelmedi. Her şey çocuk yapana kadarmış. Değişti ağabey, artık yüzüme bakmıyor; o eski romantik adam yok. Bugün orkestradan davulcum gül getirdi. Okan'dan ise 'tık' yok."






Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (9)

didemcigdem-1985@windowslive.com:

millet ne derdinde bunlar ne derdinde hergün açlıktan yoksulluktan savaştan ölen okadar çocuk varki bu hediye almamış kocasından bumu haber yaaa

92
8
yanıtYanıtla
yaman erhanibiruk@hotmail.com:

yakında boşanırsın zaten bilmediğimiz şeyler değil bunlar sizde

44
6
yanıtYanıtla
.... son modasampiyon@hotmail.com:

Bahanen var artık bosanırsın sen ve senin gibler için ailenin cocugun ne önemi var eski gitsin yeni geldin alısıksınız nasılsa

21
3
yanıtYanıtla
burhanbailmo@hotmail.com:

ha 7 olmuş ha 8 değiştirirsin sorun kalmaz.

13
4
yanıtYanıtla
brs texcenk_atsli@hotmail.com:

sana öle geliyodur pantolonun üstünden lahusasın ya şimdi birde ünlüsün artık sadece kocan değil bütün türkiye mecbur senin bu triplerini çekmeye sistem bozuk kardeşim yapacak bir sey yok ülke çöplüğe dönmüş

12
3
yanıtYanıtla
chncenk_atsli@hotmail.com:

sana öle geliyodur lahusasın ya şimdi birde ünlüsün artık sadece kocan değil bütün türkiye mecbur senin bu triplerini çekmeye sistem bozuk kardeşim yapacak bir sey yok ülke çöplüğe dönmüş

7
2
yanıtYanıtla
hüsnümustafa_sahin42@hotmail.com:

Sanatçının burada bir suçu olmadığını düşünüyorum. O, kendisine ne sorulursa onun cevabını veriyor. Kabahatli arıyorsanız, ona bu soruları soran gazeteciyi yargılayın.

8
0
yanıtYanıtla
elif baştanelif.bastan@hotmail.com:

buraya bu yorumları yazmaya zahmet edenlerin üç kuruşluk aklı yok

3
4
yanıtYanıtla
Deeleckbelacicegi3@hotmail.com:

Demet otur oturduğun yerde de bebeginle ilgilen yok kocam çiçek almadı yok kocam romantik değil.. Sen bebeğini düşün aşne fişne değil..

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title