Haberler

Demet Akalın'dan Soma Davası

Güncelleme:

Demet Akalın, Soma olaylarının yaşandığı esnada kendisine "Rihanna kadar duyarlı olamadın" diyen Twitter kullanıcısını savcılığa şikayet etti.

Demet Akalın, 13 Mayıs'ta Soma'da yaşanan maden faciasının ardından 16 Mayıs'taki konserini iptal etti. Duyuruyu da Twitter hesabından yaptı. Ancak sanatçıyı, Soma konusunda Rihanna kadar elini çabuk tutmamakla suçlayan bir hayranı hakaret yağmuruna tuttu.

İlgili Haberler

AKALIN: PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Soma faciası nedeniyle 10 konser iptal ettiğini söyleyen Akalın, avukatı aracılığıyla küfürbaz hayranını savcılığa şikayet etti. Akalın, "Eleştiriye açığım ama hakarete asla! Daha önce bana hakaret eden biri 8 ay hapis cezası almıştı. Bu terbiyesizin de peşini bırakmayacağım" dedi.

25 TON GIDA YARDIMI YAPMIŞTI

Eşi Okan Kurt'la birlikte faciada yaralanan ve hayatını kaybeden ailelere iki TIR yardım malzemesi gönderen Demet Akalın, bununla yetinmeyip, kızı Hira'nın hiç kullanmadığı kıyafetlerini, Instagram vasıtasıyla aldığı hediyeleri ve 25 ton kuru gıdayı da bir TIR'la Soma'ya göndermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Akalın Twitter Rihanna Soma Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (40)

ASİ DERSİMLİ:

TİPE BAK SIFATA BAK SURATINDAKİ BOYAYLA 3 ODA BİR SALON BOYANIR.

43
17
yanıtYanıtla
delibekir:

bu kadini hic sevemedim gitti kendini begenmis parali boyali aynali bir bayan

31
11
yanıtYanıtla
SELİM:

o zaman bizde sana suç duyurusunda bulunalım DAĞDANMI İNDİNİZ ABİ DEDİĞİNİ UNUTMADI BU MİLLET ?...

34
5
yanıtYanıtla
mehmetmehmet@hotmail.com:

evet kardeş konserde demişti

yanıt0
yanıt0
MELEK:

ÇOK SAÇMA BUNUN İÇİN Mİ ŞİKAYETTE BULUNDUN DEMET HANIM BOŞ BOŞ ŞEYLERLE YARGILARI MEŞGUL ETMESENİZ DİYORUM ŞİMDİ BURADA YAZILANLARADA SUÇ DUYURUSU BULUNURSUNUZ SİZ?

32
5
yanıtYanıtla
CTRL V:

'Bir elin verdiğini, diğer elin bilmemesi gerekir' diye biliyorum ben..

31
1
yanıtYanıtla
mehmet yilmazkeskekeske@mynet.com:

Diyarbakirli halka hakaret etti sekiz hapis yok ama kendisine edilen hakarete bir gariban ogrenci hapi cezasi. Adalete bakkkkk

22
7
yanıtYanıtla
merak ettim:

b. ersoy,I tatlises h. avsar falanda yardim etmismi enazindan bassagligi dilemislermi

25
2
yanıtYanıtla
türkermanogur@hotmail.de:

bize diyerleri pek güzel nankörlük yapiyorlar ama biz onlara yardim etmeye can atariz nedense

yanıt0
yanıt0
kemalermanogur@hotmail.de:

zaten tatlises gibi avsar gibilerden bisey beklememde bülent ersoy en azindan bi bassagligi mesaji yapmistir diyorum ondan beklerdim yani

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title