Haberler

Demet Akalın'dan İlyas Tepkisi: Oğlum Senin İçin Kahroluyoruz

Güncelleme:

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"da İlyas'ın vurulmasına üzülen Demet Akalın oyuncuya "Oğlum biz senin için kahroluyoruz. Sen başrolsün ölemezsin!" diye seslendi.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın geçen bölümüne Hızır'ın kardeşi İlyas'ın vurulması damga vurdu. Demet Akalın bu sahneyle ilgili, Twitter'dan duygularını paylaştı.

AKALIN PERİŞAN OLDU

Arda Turan ve Hidayet Türkoğlu'ndan sonra Demet Akalın da ATV dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın fanatiği çıktı. Dizinin geçen bölümünde Hızır'ın kardeşi İlyas'ın vurulması Demet Akalın'ı perişan etti.

"BAŞROLSÜN, ÖLEMEZSİN!"

İlyas'ın ölüp ölmediğini merak eden Akalın, Twitter'da İlyas'ı canlandıran Ozan Akbaba'yı tweet yağmuruna tuttu: "İlyas ölürse dizi biter! Oğlum biz senin için kahroluyoruz. Öldün mü yoksa? Sen başrolsün, ölemezsin!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (26)

hdppMobil-ANDROID:

inadina hdp inadina teror inadina pkk

7
39
yanıtYanıtla
agrili_04:

Allah sizin gibilerin belasini versin iste kökuz kurusun insallah vatan hainleri. inadina AKP rabbim firsat vermesin sizlere

yanıt5
yanıt12
2468:

"oğlum bas git ”gebertirim seni oylar akp ye

yanıt2
yanıt21
SM:

bunu haber yapanın . . .

37
1
yanıtYanıtla
Ahmet Koç:

Af Buyurun. Bu bayanı tanıyamadım. . .

19
3
yanıtYanıtla
ROMAN SANATÇI DEMET AKALIN:

BU BAYAN, SANATÇI DEMET AKALIN CİNGEN YANİ ROMANDIR

yanıt3
yanıt1
Ulkucan zeynep:

Mhp mhp

7
13
yanıtYanıtla
haberler:

saçmalığın daniskası. uyuz insanlar

15
1
yanıtYanıtla
antepliMobil-ANDROID:

güzel yurdumun bu habere çok ihtiyacı vardı.

14
1
yanıtYanıtla
Faruk:

Sasirmis bunlar yaasa

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title