Haberler

Demet Akalın'dan Hülya Avşar Çıkışı: Türkiye'yi Terk Ederim

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, Hülya Avşar'a bir single hazırladığını belirterek, "Hülya'yı yeniden yaratacağım. Bu da tutmazsa Türkiye'yi terk ederim" dedi.

Demet Akalın, geride bıraktığımız akşam 20 senelik dostları, Sinan Akçıl, Fettah Can, Hasan Yenilmez gibi isimlerle bir araya geldi.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Keyifli bir gece geçiren ünlü isimler çıkışta magazin muhabirlerini karşılarında buldu. Masadaki isimler kendilerini bekleyen araçlarına binip hızla uzaklaşırken, Demet Akalın gazetecilerin sorularına uzun uzun yanıt verdi. Arkadaşlarıyla birlikte yemekte buluştuklarını söyleyen Akalın, yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

HÜLYA AVŞAR'A SINGLE HAZIRLAYACAK

Gecenin sonunda Hülya Avşar'ın yeni bir programa başlayacağını söyleyen Akalın, "Hülya'ya 'Bırak sana bir single yapayım, harika bir şey olacak' dedim ve kabul etti" şeklinde konuştu.

"DEĞERLENDİREMEZSE BİLMEM VALLA"

Kendisine olan özgüveninin dozunu biraz daha abartan Akalın, "Bu single ile Hülya'yı yeniden yaratacağım, Hülya'yı patlatacağım. Onun bende inanılmaz güzel bir yeri vardır. Gazino serüvenimde çok önemli bir yeri vardır. Bana çok omuz vermiştir, destek olmuştur. Ben de onun için bomba şarkılar buldum. Artık bunu da değerlendiremezse bilemem valla…" ifadelerine yer verdi.

"TÜRKİYE'Yİ TERK EDERİM"

Demet Akalın, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: "Hülya'ya 'Her şeyini bana teslim et, sana çok güzel bir single hazırlayacağım' dedim, zaten bu konudaki tekliflerimi sürekli olarak ona iletiyordum. Çok kıymetli müzisyenlerden onun için rica ettim. Bu single'ını bana emanet etsin, Hülya'yı yeniden parlatabilirim… (Bu sözleri söylerken bir yandan da gülüyordu) O benim için çok kıymetli bir değer, bana çok destek verdi. Artık bu da tutmazsa Türkiye'yi terk ederim dermişim…"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Akalın Hülya Avşar Sinan Akçıl Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title