Haberler

Demet Akalın Aqua Florya AVM'yi Salladı

Güncelleme:

İstanbul'un denize sıfır konumlu ilk ve tek alışveriş merkezi Aqua Florya, Pop Müziğin Kraliçesi Demet Akalın'ı ağırladı.

Eğlence ve alışveriş keyfini bir arada sunan Aqua Florya Alışveriş Merkezi, pop müziğin vazgeçilmez ismi Demet Akalın'ı misafirleriyle buluşturdu.

Eşsiz deniz manzarasına sahip Amfi Tiyatro'da hayranlarıyla bir araya gelen olan Demet Akalın, son albümü "Rekor"un yanı sıra, eski parçalarını da seslendirerek, Aqua Floryalılara unutulmaz bir müzik keyfi sundu. Özel sahnesi, kostümü ve dillerden düşmeyen şarkıları ile yaklaşık iki saat sahnede kalan Demet Akalın'a, Aqua Florya AVM Müdür Yardımcısı Ece Yamaç bu gecenin anısına kızı Hira için altın emzik hediye etti. Akalın, "Hira emzik emmiyor, ben bunu satayım" sözleriyle herkesi güldürdü. Aqua Florya AVM'nin İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlediği konsere özel mağazalar gün boyu çeşitli sürprizleriyle misafirlerine keyifli bir gün yaşattı. Gece yarısına kadar açık kalan mağazalar ile de ziyaretçiler konser keyfinin yanı sıra, gönüllerince de alışveriş yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title