Haberler

Demet Akalın'a Şok Haber

Ünlü popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ve ailesinin başı eski ortaklarıyla derde girdi.

Ailenin eski ortağı Osman Görgülü'nün “tefecilik, dolandırıcılık, evrakta sahtecilik ve silahla tehdit” suçlamaları üzerine mali polis, Okan Kurt'un babasının şirketine baskın düzenledi.Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kayınpederi işadamı Abdi Kurt'un sahibi olduğu şirkete baskın düzenledi.

Kurt ailesinin daha önce de sorun yaşadıkları eski ortakları Osman Görgülü, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcılığı'na 3 gün önce "tefecilik, dolandırıcılık, evrakta sahtecilik ve silahla tehdit" şikayetlerinde bulundu. Görgülü’nün iddiasına göre Kurt ailesi 30 milyon dolarlık tekstil fabrikasını, 5,5 milyon TL değerindeki arsasını elinden aldı. Bunun yanı sıra kendisinden 17,5 milyon TL’lik senet alındığını, buna karşı kendisine 12,5 milyon TL gönderildiğini iddia etti.

Gelen şikayetler üzerine Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin arama kararıyla Gaziosmanpaşa'da bulunan Abdi Kurt ve Reşit Kurt'un sahibi oldukları şirkete baskın düzenledi. İki sivil otomobille şirkete gelen polisler suçlamalarla ilgili delil aradı. Polis ayrıca, Görgülü'nün şikayetinde belirttiği ve değerleri milyonlarca lirayı bulan senetlerin de asıllarını inceledi. Bu sırada dışarıda çekim yapan gazeteciler ile fabrikanın yetkilileri arasında tartışma yaşandı. Tartışma, olay yerine polis ekiplerinin gelmesi ile son buldu.

Ünlü şarkıcıya eşi Okan Kurt tarafından hediye edilen lüks cipin de Osman Görgülü’ye ait olduğu Kurt’un, “Cipi Demet’e verelim biraz binsin, hevesini alın” demesi üzerine Görgülü’nün de cipi verdiği ancak bir daha geri alamadığı iddia edildi. Söz konusu cip daha önce de şikayet konusu olmuş, Osman Görgülü cipin ortak oldukları şirket üzerine kayıtlı olduğunu ve Demet Akalın'ın beğenmesi üzerine kullanması için kendisine verildiğini söyleyerek geri iade edilmesi yönünde şikayette bulunmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gaziosmanpaşa Demet Akalın Okan Kurt Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title