Haberler

    Demba Ba: Yeni Stadın Yüzü Olacağım

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba, Vodafone Arena'da oynamak için sabırsızlandığını söyledi.

    Beşiktaşlı Demba Ba, yapımı süren Vodafone Arena'nın simgesi olacağını söyledi. 4 yıllık sözleşmesini tamamlamak istediğini belirten Senegalli forvet, Habertürk Gazetesi'ne konuştu.

    "ARENA'YA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

    Demba Ba, "Kulüp ve taraftarlarla ilişkim çok iyi. Yeni statla birlikte kulüp tekrardan ayağa kalkacak. Ben de o stadın yüzü olmak istiyorum. Vodafone Arena'ya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

    Maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynamalarının kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Senegalli, kaliteli bir takıma sahip olduklarını ve stat açığını kapatacaklarını söyledi.

    VOLKAN-MELO OLAYINA EL ATTI

    Demba Ba, Volkan Demirel ve Felipe Melo arasındaki gerilimle ilgili de konuştu. Yıldız forvet, "Bence oyunculardan ziyade taraftarlar arasında düşmanca atmosfer var. Futbolcular milli takıma gidip ortak hareket ediyor ve olayları unutuyor. Sonuçta herkes arkadaş. Benim için öncelik futbolcu olarak kalite ve beceri göstermektir" diye konuştu.

    Takımda Mustafa Pektemek, Kerim Frei ve İsmail Köybaşı ile yakın arkadaş olduğunu belirten Demba Ba, "Sivok ve Atiba'nın enerjileri çok yüksek. Genç oyuncumuz Ümit Karaal da ileride çok önemli bir futbolcu olacak. o'na iyi bakmalıyız" dedi.

    Demba Ba, sakatlığıyla ilgili çıkan haberlere ise anlam veremediğini söyledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Habertürk Demba Ba Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    1903:

    adamsın adam

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title