Haberler

Demba Ba, Sarıyer Maçına Filistin Yazılı Kramponlarıyla Çıktı

Güncelleme:

Sarıyer maçına Filistin yazılı kramponlarıyla çıkan Beşiktaşlı golcü, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Kinciler, nefret etmeye devam ediyorlar" yazdı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda ikincilik mücadelesi veren Beşiktaş, ilk maçta 4-0'la geçtiği Sarıyer'i Olimpiyat'ta 3-1 yendi. Beşiktaş'ın gollerini Necip, Furkan Yaman ve yeni transfer Tolgay Arslan attı. Puanını 9'a çıkaran Kartal, 7 puanlı Adana Demir'i geçerek, üst tur şansını son maça bıraktı.

DEMBA BA'DAN FİLİSTİN GÖNDERMESİ

Sarıyer maçının 62.dakikasında oyuna giren Demba Ba karşılaşmaya Filistin yazılı kramponlarıyla çıktı. Her fırsatta Filisitin'e destek vermeye devam eden Senegalli golcü, maçtan önce sosyal paylaşım sitesi olan Instagram'a yeni kramponlarının fotoğrafını koydu. Takipçileriyle bu fotoğrafı paylaşan yıldız oyuncunun kramponlarının üstünde 'Filistin' yazıyor. Demba Ba, fotoğrafın altına ise "Yeni kramponlarım. Kinciler, nefret etmeye devam ediyorlar" yazdı.

DİNİ PAYLAŞIMLAR DA YAPIYOR

Maçlarda attığı gollerden sonra secdeye yatan Senegalli oyuncu çoğu zaman sosyal medya üzerinden de dini paylaşımlar yapıyor. Demba Ba, sezon başı verdiği bir röportajda futboldaki başarısının en büyük sebeplerinden birinin aldığı dini eğitim olduğunu ve bireysel disiplini ve huzuru bu şekilde yakaladığını belirtmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Instagram Demba Ba Filistin Sarıyer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

bizimkiler örnek alsIN...:

insallah bizim futbolcularada örnek bir davranis olur. .

10
1
yanıtYanıtla
fenerli Mobil-ANDROID:

helal olsun adam gibi adam

9
1
yanıtYanıtla
helal olsun sanaMobil-ANDROID:

canim filistinim bahtsiz filistinim

7
1
yanıtYanıtla
guldurme beni yaMobil-ANDROID:

birileri spora siyaset demis guldum biraz arkadasin islamiyet uzerinde pek fazla bi bilgisi yok sanirim neyse ogretelim... sevgili kardesim bu bir islami dayanismadir... kalkip firansada olan olayla ilgili bisey yazili ciksaydi bayilirdin asik olurdun degilmi:) biraz akilli olun ya :)

6
1
yanıtYanıtla
esatMobil-ANDROID:

Teşekkürler AKTİF müslüman :)

6
0
yanıtYanıtla
Kartal Mobil-IOS:

Sevgili demba ba beni yanlız senin oynadığın takım ve senin o takımdaki başarın ilgilendiriyor senide ilgilendirsin

3
3
yanıtYanıtla
@CORUMSPOR1967:

HELAL OLSUN BABA !

5
0
yanıtYanıtla
muharrem AçıkgözMobil-ANDROID:

ZELAL bende sana şu kadarını diyeyim filistin sevilmeden müslüman olunmaz...

0
4
yanıtYanıtla
demba ba 9:

örnek alıncak adamısın BABA

4
0
yanıtYanıtla
BURAK:

ÜLKEMİZDEKİ İSLAM DÜŞMANLAR ALLAH DÜŞMANLARINI BU HABER COK KIZDIRACAK ÖYLE İNSANLAR VARKİ BU ÜLKEDE ÇIPLAKLIĞI SOYUNMAYI MEDENİYET İLERİCİLİK ÇAĞDASLIK OLARAK NİTELENDİRENLER BAS ÖRTÜSÜNÜ GERİCİLİK OLARAK NİTELENDİRENLER NAMZ KILANLARA YOBAZ DİYENLER AYNI ŞEKİLDE FİLİSTİNİ DESTEKLEYENLER TOP YOKÜN SAVAS ACIP MAHALLE BASKISIYLA SALDRANLARDIR DAHA DÜBN BİR TV KANALINDA YILLARCA PROGRAM YAPAN SAHIS ATATÜRK İÇİN MİNİ ETEK GÜİYİN ACILIN SACILIN DEKOLTE GİYİP SOKAKLARA CIKIN DEDİ BUNUN ATATÜRKLE NE ALAKASI VAR SİZLER NASIL MAHLUKLARSINIZ

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title