Haberler

    Demba Ba, Gol Sayısında Quaresma'yı Yakaladı

    Güncelleme:

    Demba Ba, Partizan'a attığı golle Avrupa'daki toplam gol sayısını 5'e çıkardı ve Quaresma'nın, "bir sezonda Avrupa'da en çok gol kaydeden Beşiktaşlı" rekoruna ortak oldu.

    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Turu'nda Feyenoord'a 3 gol atan Demba Ba, UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham ve Partizan'a da gol atarak toplamda 5. golüne ulaştı.

    Daha önce Oktay Derelioğlu, Daniel Pancu ve Bobo Beşiktaş formasıyla bir sezonda Avrupa Kupaları'nda 4 gol atmıştı. Ricardo Quaresma ise 2010-2011 sezonunda Avrupa Kupaları'nda 5 gol atmıştı. Demba Ba Portekizli oyuncunun rekoruna böylelikle ortak oldu.

    TOPLAMDA 7 GOLÜ VAR

    Sezon başında İngiltere'nin Chelsea kulubünden 6 milyon Euro'ya transfer edilen Senegalli yıldız Demba BA ilk maçına Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesi olan Feyenoord karşısında çıktı. 6 Ağustos 2014 tarihinde bu maçın rövanşında ilk kez Beşiktaş taraftarının karşısına çıktı ve hat-trick yaptı. Ligde toplam 5 maçta 2 gol atan Demba Ba Avrupa Kupaları'nda ise 5 maçta 5 gol attı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Partizan Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title