Haberler

    Demba Ba: Arsenal'i Gözünüzde Büyütmeyin

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Demba Ba, Arsenal büyük kulüp ama abartmaya gerek yok. Akıllı oynarsak turu geçebiliriz. Bu güce sahibiz." dedi.

    Avrupa’nın önde gelen takımlarından biri olan ve bu sezon kadrosunu Alexis Sanchez, Debuchy, Ospina gibi isimlerle güçlendiren İngiliz devi, Siyah-Beyazlılar için belki de istenmeyen tek rakipti… Ancak Kartal’ın Senegalli golcüsü Demba Ba, zorlu maçlar öncesi takıma güven aşıladı. HTSpor’da yer alan habere göre, Taraftarın önünde çıktığı ilk maçta Feyenoord’a 3 gol birden atan Demba Ba, Arsenal’i eleyebileceklerini söyledi. İngiliz devine karşı yıllarca mücadele eden Senegalli golcü, “Herkes rahat olsun. Arsenal tabii ki büyük bir kulüp ama fazla abartmaya da gerek yok. Akıllı oynarsak, iyi mücadele edersek turu geçebiliriz. Bu güce sahibiz” diye konuştu.

    CHELSEA'Yİ YENEN, ARSENAL'İ DE YENER

    Öte yandan Soma yararına düzenlenen turnuvada alınan F.Bahçe ve Chelsea galibiyetleri, takımda moralleri yükseltti. Özellikle Ersan’ın golüyle gelen Chelsea zaferinin ardından soyunma odasında keyifler yerindeydi. Kendi aralarında şakalaşan futbolcuların ortak görüşü ise, “Chelsea’yi yenen, Arsenal’i de yener” şeklindeydi. Birbirlerine güven veren Siyah-Beyazlı oyuncular, İngiliz ekibinden çekinmediklerini ifade etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Demba Ba Chelsea Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    activist:

    demBABA son sözü söylemiş :)

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title