Haberler

    Demba Ba Krizini Bilic Engelledi

    Demba Ba'nın, Sürmene'de silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesinde, yakın arkadaşı Sow'un da bulunması sebebiyle olayın şokundan çıkamadığını belirtti.

    Siyah-Beyazlılar’ın önceki gün Başakşehir’le oynadığı karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Demba Ba krizi yaşandı. Fenerbahçe kafilesinin Sürmene’de yaşadığı silahlı saldırının ardından Sarı-Lacivertliler’deki yakın arkadaşı Moussa Sow’u bir an olsun yalnız bırakmayan ve bu olaydan çok etkilenen Senegalli futbolcunun, Slaven Bilic’e forma giymeye hazır olmadığını söylediği ortaya çıktı.

    Yıldız oyuncu, bu durumu, “Kafa olarak tamamen bitik durumdayım. Hayatımda böyle bir şey görmedim ve yaşamadım. Sow’un yerinde biz de olabilirdik. Başakşehir maçını bu moral bozukluğuyla nasıl atlatırım bilmiyorum. Görevden kaçmak istemiyorum ama takımıma bu durumdayken ne verebilirim bilmiyorum. Lütfen beni oynatmayın” sözleriyle özetledi.

    Bilic devreye girdi


    Senegalli futbolcunun bu görüşlerine oldukça şaşıran Slaven Bilic’in, ardından oyuncusuna hak verdiği öğrenildi. Bu duruma rağmen oyuncusundan Başakşehir’e karşı forma giymesini isteyen Bilic’in, Seni çok iyi anlıyorum. Türkiye ve Avrupa’daki gerek spor gerekse de siyaset camiası, bu olaydan dolayı çok rahatsız. Konuyla ilgili olarak telefonum susmadı. Özellikle ülkem Hırvatistan’dan bu olay için birçok kişiyle görüştüm. Üzücü bir durum yaşıyoruz ama bizim de önümüzde oynamamız gereken bir maç var. Senden bu 90 dakika için saha dışında olan biten her şeyi bir kenara koyup kendini takımına vermeni istiyorum” cevabıyla Senegalli yıldızı maça çıkmaya ikna ettiği bildirildi.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Moussa Sow Demba Ba Sürmene Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title