Haberler

    Demba Ba: Kariyerimdeki En İyi Performanslardan Birini Gösteriyorum

    Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

    Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmalarında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup eden Beşiktaş'ta takımın golcü ismi Demba Ba maç sonu açıklamalarında kariyerinin en iyi sezonlarından birisini geçirdiğini söyledi.

    Lig TV'ye konuşan Senegalli yıldız, "Kulüp kariyerimdeki en iyi performanslarımdan birini gösteriyorum. Umarım böyle devam eder. Takımıma en üst düzeyde katkı vermek istiyorum." dedi.

    Son dakikada attığı penaltıyı da anlatan Demba Ba, "Son dakikada penaltı atarken sakin kalabilmek iyi bir kalite ve donanım gerektiriyor. O yüzden bekledim biraz. Kaleciye göre vuruşumu yaptım." diye konuştu.

    SOSA: "BUNDAN SONRA LİG ZOR OLACAK"

    Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Jose Sosa ise ilk golün ardından talihsiz bir gol yediklerini söylerken, "Bundan sonra lig zor olacak. Zor maçlar oynayacağız. Alışmamız lazım. Herkesin puana ihtiyacı var. Bu tarz galibiyetlerle şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    FENERLI:

    performans penaltiylami olculur 90 dakikada bir penaltida gorundun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title