Haberler

Demba Ba'dan Miniklere Jest

Beşiktaş’ın bugünkü antrenmanında, siyah-beyazlı taraftarlar Demba Ba ve Bilic’e yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında, siyah-beyazlı taraftarlar Demba Ba ve Bilic'e yoğun ilgi gösterdi. Senegalli futbolcu Demba Ba ise minik taraftarların yanına giderek hep birlikte fotoğraf çektirdi.

Antalya Side'de çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanına Beşiktaşlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Tribünde takımlarının antrenmanlarını izleyen siyah-beyazlı taraftarlar Bilic ve öğrencilerine tezahüratlarda bulundular. Özellikle Demba Ba'ya yoğun ilgi gösteren minik taraftarları Senegalli futbolcu kırmadı ve yanlarına giderek fotoğraf çektirdi. Demba Ba, taraftarların yanında zaman zaman zor anlar yaşasa da hayli keyifli bir görüntüler ortaya çıktı.

Antrenmanın bitiminin ardından Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı teknik ekip ve futbolculara çiçek, baklava ve muz ikram etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic imza isteyen taraftarları kırmazken, kaptan Tolga Zengin de siyah-beyazlı taraftarlarla tek tek ilgilendi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Slaven Bilic Demba Ba Beşiktaş Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title