Haberler

Demba Ba'dan Beşiktaş'a Papis Cisse Sözü

Güncelleme:

Çin'e gönderilen Senegalli forvet, Newcastle United'de forma giyen vatandaşı Papiss Cisse için "Siz kulübünü halledin, ben onu ikna ederim" sözü verdi.

Beşiktaş'ta Demba Ba'nın gönderilmesinin ardından başlayan santrfor harekatı, Senegalli yıldızdan gelen bir teklifle yeniden hız kazandı. Demba Ba, Beşiktaş'tan ayrılarak Çin'e gitti ama eski takımıyla olan gönül bağını koparmadı. İstememesine rağmen Beşiktaş'ın kendisini sattığı için kırgın olsa da, Senegalli oyuncunun Beşiktaş için çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı.

DEMBA'DAN HATIR TELEFONU

Sabah'ta yer alan habere göre; Son olarak İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin hatırını sormak için aradığı Demba Ba'nın kendisiyle iyi ilişkileri olan eski yöneticisine kendisinin yerine kimi alacaklarını sorduğu bildirildi. Çebi'nin, aralarında Loic Remy ve Papiss Cisse'nin olduğu isimleri verdi.

"SİZ GÖRÜŞÜN BEN HALLEDERİM"

Demba Ba da bunun üzerine iki ismi de tanıdığını ve Beşiktaş için ikisiyle de görüşeceği sözünü verdi. Hatta Demba Ba'nın, Çebi'ye, "Siz Newcastle United'ı halledin, ben Cisse'yi Beşiktaş'a gelmesi için ikna ederim" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Papiss Cisse Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

Demba ba adamın dibisin.

13
0
yanıtYanıtla
Murat diyar İşikMobil-IOS:

Valla adam

13
0
yanıtYanıtla
köksal akın:

Vefa yalnızca bir semt değil, dün daha yeni konuşmaya başlamış bir kız çocuğu dem ba ba, dem ba ba . . . . . . diye şarkı söylediğinde sevginin parayla olmadığını ruhla alakalı olduğunu keşke bjk lı yöneticiler de bilseydi, yanındakileri geleceğin golcüleri yapmak onun işi olurdu, haginin gs da kimleri emeğini geçtiğini düşünmek lazım, , , , , ,

11
1
yanıtYanıtla
kara:

yalan haber daha dün antalya başkanı demedimi demba ba etoo transferini sekteye uğrattı ona türkiyede alacaklar zamanında ödenmiyo gibi şeyler söylemiş öyle diyen adam kimseye aracı olmaz.

4
5
yanıtYanıtla
tolgahan1:

onuda cine transfer etsene demba ba :-)

6
1
yanıtYanıtla
memoli:

cisse super forwet gelirse buyuk farklasampionnuzzzzz

1
2
yanıtYanıtla
Halim:

Öksüz bıraktın Bjk mizi be DemBabba

2
0
yanıtYanıtla
Halim:

Yetim bıraktın Beşiktaşımızı be Dembabba

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title