Haberler

Deloitte, Qlikview ile Stratejik İş Ortaklığına İmza Attı

Güncelleme:

Deloitte, İş Analitiği alanında QlikView ile globalde sürdürdüğü ortaklığını Türkiye'ye de taşıyor.

Türkiye'de profesyonel hizmetler alanında 28'nci yılını dolduran Deloitte Türkiye, iş zekâsı sektörünün yenilikçi ve lider firması Qlik'in Türkiye resmi distribütörü olan QlikView Türkiye ile stratejik bir iş ortaklığına imza attı. İş ortaklığı kapsamında Deloitte Türkiye, müşterilerine sunmuş olduğu danışmanlık ve iş analitiği hizmetlerinde QlikView'un modern iş zekâsı ve görselleştirmeye yönelik analitik teknolojilerinden faydalanacak.

International Data Corporation (IDC)'nin yayımlamış olduğu son raporlara göre global iş analitiği hizmetleri piyasası, $20 Milyar Dolar seviyesine ulaştı. 2016 yılına uzanan tahminlere göre de yıllık bazda iki haneli büyüme rakamlarını yakalaması bekleniyor. Günümüzde büyük veri yükü, küreselleşen rekabet ve giderek daha kritik hale gelen risk ve uyum gereksinimleri doğrultusunda performanslarını yükseltmek ve stratejik kararlar almak amacıyla iş analitiğine yönelen firmalar rakiplerine oranla büyüme hızı ve maliyet anlamında belirgin avantajlara sahip oluyor. İş analitiği bir çok sektörde operasyonel verimlilikten risk yönetimine, pazarlama yatırımlarının geri dönüşünün artırılmasından, inovasyon stratejilerine kadar farklı iş amaçlarına yönelik olarak uygulanıyor.

Deloitte Türkiye İş Analitiği Lideri Güneş Süsler konuyla ilgili olarak; "Bugün tüm dünyada İş analitiği danışmanlığı konusunda 2 Milyar dolardan fazla geliri ve konuya dedike 10,000'in üzerinde kaynağıyla Deloitte, Gartner'in raporlarında da görülebileceği gibi liderler kategorisinde yer alıyor. Bunu da sektörel ve fonksiyonel uzmanlığımızı analitik yetkinliklerimizle birleştirmemize borçluyuz. Global stratejimize paralel olarak Deloitte Türkiye olarak da İş Analitiğine yönelik (veri keşfi, görselleştirme ve ileri analitik) yetkinlik ve hizmetlerimizin gelişimine önemli yatırımlar yapmaktayız. QlikView ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde müşterilerimizin ihtiyaç duydukları içgörüleri Qlik'in inovatif ve hızlı sonuca ulaştıran görsel teknolojilerini kullanarak daha etkin bir şekilde sağlayabileceğiz. Aynı zamanda geliştirdiğimiz analitik çözümleri kullanımı kolay araçlara çevirebilmenin avantajlarını sunabiliyor olacağız." dedi.

QlikView Türkiye Genel Müdürü Ruhver Barengi ise, "Ana firma Qlik'in global stratejilerine paralel olarak Türkiye'de iş ortaklığı ağını güçlendirmek için çok yoğun bir faaliyet içindeyiz. Deloitte ile Qlik'in global bazda imzalamış olduğu iş ortaklığı anlaşmasını Türkiye'ye de taşımanın sektöre büyük katkısı olacağına inanıyoruz. İş zekası ve İş analitiği implementasyonları konusunda dünya liderleri arasında yer alan Deloitte'un Türkiye'de de uzman bir QlikView ekibi oluşturarak konunun hem yönetim danışmanlığı hem de bizzat teknolojik implementasyon tarafında olmasının pazarda çok önemli bir boşluğu dolduracağını düşünüyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title