Haberler

Delibal Kanada'da!

Güncelleme:

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrollerini paylaştığı Delibal filmi geçtiğimiz gün Kanada'nın Vancouver şehrinde düzenlenen Türk Filmleri Festivali'nde gösterildi.

Aralık ayı sonunda Türkiye'de vizyona giren ve sinemaseverler tarafından büyük ilgi gören Delibal, Vancouver Türk Filmleri Festivali kapsamında geçtiğimiz gün Kanadalı izleyicilerle buluştu. 2011 yılından bu yana Canadian Turkish Society tarafından düzenlenen ve her yıl çağdaş Türk sinemasının en iyi örneklerini Kanadalı sinemaseverlerle buluşturmayı hedefleyen Vancouver Türk Filmleri Festivali kapsamında gerçekleşen gösterime Türkler kadar Kanada'da yaşayan farklı milletten izleyiciler de ilgi gösterdi. Türk sanatı ve kültürünü tanıtma amacında olan festival kapsamında filmi izlemeye gelen izleyiciler, gösterim için Kanada'ya giden yönetmen Ali Bilgin'i tebrik yağmuruna tuttu. Film gösterimi sonrasında izleyicilerle sohbet eden Ali Bilgin, böyle bir organizasyona katılmanın kendisi için gurur verici olduğunu belirtti.

Ay Yapım'ın yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Delibal, 25 Aralık'ta vizyona girmiş ve 1,5 milyonu aşkın kişi tarafından izlenmişti. Tutkulu bir aşk hikayesini konu alan Delibal'ın DVD'si ise çok yakında sinemaseverlerle buluşacak.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Çağatay Ulusoy Vancouver Türkiye Kanada Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title