Haberler

    Deli Müjgan

    Deli Müjgan, 29 Ekim'de Volume Alsancak sahnesinde.

    Deli Müjgan, 29 Ekim'de Volume Alsancak sahnesinde...

    Uzun yıllar boyunca farklı pek çok grup ile sahne alan müzisyenlerden kurulu Deli Müjgan'ın temelleri 2015 yılında Serhat Sezen tarafından İstanbul'da, hatta daha da gerçekçi olmak gerekirse bir whatsapp grubunda atıldı. 2016 yılı ile birlikte grup hafif deli ve eğlenceli ekibine kavuştu. İstanbul'da çeşitli yerlerde sık sık sahne alan grubun müzikal duruşu, içinde büyüdükleri müzikal çevre ile daha evrensel tınıları birleştiren, 2-3 katalog kelime ile ifade edilmekte zorlanılabilecek bir karışım olarak söylenebilir.

    Müjgan'ın hikayesine gelince; Müjgan Cihangir semtinde ikamet eden ve gerçekten de karışık duygu durumu ile biraz deli ama aynı zamanda da asil ve sahibinden başkasını sevmeyen şahsına münhasır bir kedi. Grubun ismi de buradan geliyor.

    Grup 2016 Nisan ayında "Madam" isimli bestelerini Youtube kanalında yayınladı. 2016 Mayıs ayında ise Ahmet Kaya'nın bilinen eseri "Ağladıkça"yı Bossa Nova tarzında coverlayarak yine Youtube kanalı aracılığıyla dinleyenleri ile paylaştı.

    Deli Müjgan; Eylül ayı sonunda ise sözlerinin bir kısmı Orhan Veli'ye, diğer kısımları da grubun vokalisti Serhat Sezen'e ait olan "İçkiye Benzer Bir Şey" adlı single'ını yayınladı.

    Şarkının kayıtlarında Serhat Sezen (vokal & akustik gitar), Kıvanç Küçükçelebi (klasik gitar), Serkan Aksak (bas gitar) ve Sabri Öztürk (davul) yer alıyor. Parçanın yönetmenliği Kıvanç Öztüre Martaloz'a, yapımcılığı ise Kınay Production'a ait olan "İçkiye Benzer Bir Şey"i tüm dijital platformlardan temin edebilirsiniz. Grubun konuk olduğu B!P Akustik programında kendi bestelerini akustik olarak seslendirdikleri klipleri ise Eylül ayının sonunda yayında olacak.

    İstanbul'da sık sık sahne aldığı yerler Facebook sayfasından kolayca takip edilebilecek Deli Müjgan'ın şehir dışı konserleri ve sürpriz etkinlikleri için takipte ve esen kalın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul 29 Ekim Eylül Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title