Haberler

    Deli Divane 65. Bölüm Fragmanı - 29 Eylül Perşembe

    Deli Divane 65. Bölüm Fragmanı - 29 Eylül Perşembe Deli Divane dizisinin 29 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 65. bölümünde neler olacak?

    Deli Divane 65. Bölüm Fragmanı - 29 Eylül Perşembe Deli Divane dizisinin 29 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 65. bölümünde neler olacak? Deli Divane dizisi 65. bölüm fragmanı Kanal 7 Dailymotion sayfasında.

    İftiraya uğrayan Vino'nun, Ranvir'in uğraşları sonucunda suçsuzluğu ortaya çıkar. Tüm aile bu haber karşısında çok sevinir. Vasundhara ise Vino'nun kurtulması ile elindeki silahı kaybettiği için üzgündür. Vino'nun eve dönmesi ile Ragini'nin nişan tarihine karar verilir. Bunu duyan Ranvir bunalıma girer. Bir kez daha Ragini'yi çok sevdiğini anlayan Ranvir çaresizdir. Ragini de Ranvir gibi çok üzülür ancak annesi ve babasına verdiği sözü tutmak zorundadır. Ragini'nin soğuk davranışlarından onu sevmediğini anlayan Siri, nişanlanmaktan vazgeçer. Ranvir, Ragini'nin nişanlanmamasına ne tepki verecek?

    Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü "Deli Divane" her gün 16.00'da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

    Künye Türü: Romantik ve Dram Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar Yapım yılı: 2007 Ülke: Hindistan Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Kanal 7 Eylül Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title