Haberler

    Deli Divane 44. Bölüm Fragmanı - 8 Eylül Perşembe

    Deli Divane dizisinin 7 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 44. bölümünde neler olacak?

    Deli Divane dizisinin 7 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 44. bölümünde neler olacak? Deli Divane dizisinin 44. bölümünde yaşanacak gelişmeler Deli Divane dizisinin 44. bölüm fragmanında. Deli Divane 44. bölüm fragmanını Kanal 7 Dailymotion sayfamızdan izleyebilirsiniz.

    Deli Divane 44. Bölüm Özeti Ragini babasının doğum gününe Sadhana'yı ve Alekh'i davet eder. Alekh'in ısrarına dayanmayan Ranvir de Praka'nın kutlamasına gider. Ranvir'in kendisi doğum gününde olsa da aklı telefondaki kızdadır. Sürekli dans kursunu arayan Ranvir bir daha telefondaki kıza ulaşamayacağı duygusuna kapılır ve korkar. Ranvir ve Ragini gerçeğinin bilen Sadhana ise bunu kimseye söylemez. Alekh, Sadhana'nın dayısını çok sever ve onun yanından ayrılmaz. Bu aile ortamından rahatsız olan tek kişi ise Malti'dir. Malti, Vino'yu ailesinden uzaklaştırmak için sürekli yalan söyler.

    Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü "Deli Divane" her gün 16.15'de yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

    Künye Türü: Romantik ve Dram Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar Yapım yılı: 2007 Ülke: Hindistan Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Kanal 7 Eylül Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title