Haberler

'Reyting İçin Tanga Giydi' Haberleri Hazal Kaya'yı Kızdırdı

Güncelleme:

Hazal Kaya, Maral dizisinde 'reytinglerin artması için tanga giydi' haberlerine çok kızıp sosyal medyadan elbisenin orjinal halini paylaştı.

Maral dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın son bölümde dekolte kıyafetler tercih etmesi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Tüm bunların dizinin reytingini artırmak için yapıldığı yorumlarına genç oyuncudan sert tepki geldi.

ELBİSENİN ORJİNAL HALİNİ PAYLAŞTI

Hazal Kaya, bu tepkiler üzerine son bölümde giydiği elbiseyi sosyal medya adresinden paylaşıp şunları yazdı:



Giydiğim elbise budur. Dün çıkan 'Hazal açıldı reyting fırladı' başlıklı asılsız habere cevaben bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak çok üzücü. Elbisenin fermuarını tanga zanneden ve bunu aşağılayıcı bir habere dönüştüren bu zihniyete karşı sette mesleğimi icra ederken, kostüm seçimi konusunda tedirginlik yaşamak da kanıksamam beklenen bir tür şiddettir, reddediyorum. 100'den fazla çalışma arkadaşımın emeğinin geçtiği bir bölümün başarısını benim dekolteme bağlamak ayrıca emeğe saygısızlıktır.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hazal Kaya Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (121)

karamMobil-ANDROID:

HDP liler güldürmeyin Oylar AKP'NİN helal olsun RTE :)

26
21
yanıtYanıtla
oktayMobil-ANDROID:

oylar AKPyeeeeeeeeeeeeee

13
27
yanıtYanıtla
Gurbet kusuMobil-IOS:

En buyuk AKP baska buyuk yok

12
25
yanıtYanıtla
GerçeklerMobil-IOS:

Oyum rte

18
18
yanıtYanıtla
Gurbet kusuMobil-IOS:

AKP!!AKP!!!!!!AKP!!!!!!!YASASIN TURKIYE CUMHURIYETI

11
24
yanıtYanıtla
Off Mobil-IOS:

Oylar HDP ye

10
16
yanıtYanıtla
Ilker coskunMobil-IOS:

Oylar AKP ye onlar konusur AKP yapar

11
14
yanıtYanıtla
adım soyadımmobilWeb@haberler.com:

Çok hanım dürüst bi kız takip ediyorum kendisini

7
17
yanıtYanıtla
,,,,AHiRET HAVA YOLLARI,,,,:

Bunlarin ahirette gidecegi yer hazirdir, , vakti saati gelince, , tecrübeli pilotumuz azrail , , onu alip ahiretteki yerine götürüp atacaktir. .

12
9
yanıtYanıtla
ahmet:

oylar chpye

8
13
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title