Haberler

    Deivid de Souza: Rüyam Türkiye'de Çalışmak

    Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Deivid de Souza, Spor Merkezi programına konuk oldu.

    Türkiye’de geçirdiği yılları çok özlediğini belirten Deivid, hayalinin Türkiye’de teknik direktörlük yapmak olduğunu söyledi. İzmir’de Trabzonspor’a attığı golü unutamadığını belirten Deivid, uyum sürecindeki Diego’nun sarı lacivertlilere önemli katkı yapacağını ifade etti.

    "DIEGO TAKIMA ÇOK ŞEY KATACAK"


    Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra ilk kez Türkiye’ye gelen Deivid, sarı lacivertlilerin yıldız futbolcusu Diego’nun takıma önemli katkılar yapacağını belirterek,“Dün Diego ile görüştük. Kendisine Kayserispor maçı için bol şans diledim. Diego henüz uyum sağlayamadı, ancak çok şey verecektir Fenerbahçe’ye. Sarı lacivertliler bütün yabacı futbolculara olduğu gibi Diego’ya da çok imkanlar sağlıyor. Burada çok iyi bir düzen yakalayacaktır” şeklinde konuştu.

    "ALEX TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPACAK"


    Alex de Souza’nın kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini ifade eden Deivid, “Alex de futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak çalışmak istiyor. Umarım o da benim yakaladığım gibi bir şans yakalar ve futbol kariyerine teknik direktör olarak devam eder” dedi.

    "F.BAHÇE EN ÜST SEVİYEYE GELECEKTİR"


    Fenerbahçe’nin şu anki performansını değerlendiren Deivid, “Fenerbahçe’yi tabii ki takip ediyorum, çünkü kalbimde çok özel bir yeri var. Taraftarlar ve takım arkadaşlarım hepsi çok özeller. Başkanımız bana her zaman çok iyi davrandı. Uzaktan da olsa takımı takip ediyorum. Oyuncu değişkliği olduğu için şu anda biraz zor durumdalar, ancak her zaman olduğu gibi Fenerbahçe en üst seviyeye gelecektir” diye konuştu.

    "ZICO İLE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK"


    Teknik direktör Zico ile geçirdikleri yılları özlediğini ifade eden Deivid, “Benim burada 5 senem inanılmaz geçti. Bunun 2 senesi de Zico ile birlikteydi. Çok önemli başarılara imza attık. Bazılarımız futbolu bıraktı ve yoluna benim gibi teknik direktör olarak devam ediyor. Bazılarımız hala futbol oynuyor. Bugün Fenerbahçe Stadı’nı gezdik ve her noktasını gezerken biraz daha duygulandım. Hepsi çok güzel günlerdi” dedi.

    "TRABZONSPOR'A ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMIYORUM"


    Fenerbahçe formasıyla unutamadığı maçları ve anıları anlatan Deivid, “İzmir’de Trabzonspor’a karşı oynadığımız maçta attığım golü unutamıyorum. Bu golle ülkeye adapte olduğumu göstermiştim, tekrardan kendimi gösterme fırsatı yakaladım. Bu yüzden attığım bu gol çok önemliydi benim için” şeklinde konuştu.

    "DÜNYA KUPASI'NDAN ÖNEMLİ KAZANIMLARIMZ OLDU"


    Brezilya’nın ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası’nı da değerlendiren Deivid, “Ülkem için çok güzel bir deneyimdi. Çok önemli kazanımlarımız oldu. Brezilya Milli Takımı için kupa istediğimiz şekilde bitmedi, ancak yine de güzel bir yerde bitirdik” dedi.

    "TELLES İÇİN SABIR GEREKİYOR"


    Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Telles’i de değerlendiren Deivid, “Kesinlikle çok iyi bir oyuncu. Genç bir isim, burada yabancı sınırlaması var. Biraz sabır gösterilmesi gerekiyor. Bütün futbolcular oynamak istiyor. Telles çok iyi bir futbolcu, onun için biraz sabır gösterilmesi gerekiyor. Brezilya’da en iyi bek seçilmişti, burada da önemli işlere imza atacaktır” diye konuştu.

    "RÜYAM TÜRKİYE'DE ÇALIŞMAK"


    Türkiye’de teknik direktör olarak çalışmak istediğini belirten Deivid, “Futbolunu tanıdığım bir ülkede teknik direktörlük yapmak benim rüyam. 2015 Aralık ayına kadar Flamengo ile kontratım var. Gelecek sene de Brezilya’da şampiyon olacağız. Flamengo’da şampiyon olduktan sonra bana teklif gelirse, Türkiye’de teknik direktörlük yapmayı çok istiyorum” dedi.

    Son olarak Deivid, Yılın Futbolcusu Ödülü için kendi favorisinin Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi olduğunu açıkladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Fenerbahçe Türkiye Deivid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title