Haberler

Deimder'den Olağan Genel Kurul Toplantısı

Devrek'te faaliyet gösteren Devrek İmam Hatip ve Anadolu İmam hatip Lisesi mezunları ve Mensupları Derneği (DEİMDER) 4.Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Devrek'te faaliyet gösteren Devrek İmam Hatip ve Anadolu İmam hatip Lisesi mezunları ve Mensupları Derneği (DEİMDER) 4. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Devrek İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde yapılan toplantıya İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hayri Bulazar, Devrek İHL Müdürü İsmail Öztürk, Diyanet Sen Devrek Temsilcisi Muharrem Yaprak, Mili Eğitim Şube Müdürü Cihan Durdubaş, DEİMDER Kurucu Başkanı Erdoğan Akçabelen ile Devrek'te görev yapan imam hatipler öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Genel kurul öncesi katılımcılara dernek yönetimi tarafından kahvaltı ikram edilirken, genel kurul toplantısı orunsuz, dostluk ve dayanışma içinde sona erdi.

Dernek Başkanı Aydın Çolpa yaptığı konuşmada, " Devrek İmam Hatip Lisesi olarak 5000 mezunu 400 üyesiyle dev bir çınar gibiyiz. Kardeşlik havasında bir kongreyi daha huzur ve barış içerisinde gerçekleştirdik elhamdülillah. Ben bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara gönül dolusu teşekkürler ediyorum. Sizlerden aldığımız destekle hizmetlerimiz artarak devam edecek. Amacımız, yetiştiğimiz, evimiz bildiğimiz bu camiaya layık hizmetler yapabilmek. Bunun içinde arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Allah mahcup etmesin diye dua ediyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Devrek İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İsmail Öztürk ise," Siz değerli mezunlarımıza ev sahipliği yapaktan dolayı çok mutluyum. Mezunlarımız bizim en büyük gücümüz ve destekçimiz. Mezun derneğimizin yardımlarını her zaman yanımızda bulduk. İnşallah bundan sonra daha güzel hizmetlere hep beraber imza atacağız. Bende siz değerli katılımcılara teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

Zonguldak İl Sosyal Proje ve Etüt Müdürü Hayri Bulazar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi," Öncelikle şunu içtenlikle ifade edeyim ki bu bir hizmet yarışıdır. Bu okulda öğrenci, öğretmen ve idareci olarak yılarca görev yaptım. Burayı yuvam bildim her zaman ve yıllar sonra görevim icabı buradan ayrıldım.

Şimdi başka bir alanda Zonguldak'ta devletime hizmet ediyorum.

Ancak bu ayrılış sadece bedenen bir ayrılıştır. Gönlümüz daima burada, her zaman İmam Hatip Lisesinin ve İmam Hatiplinin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

Rabbimin verdiği ömür ne kadarsa o ömrü bu camia için harcamak en büyük hedefim ve gayem olacak.

Yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah Yardımcıları olsun dedi."

Yapılan seçimle yeni yönetim kurulu şu liste ile sonuçlandı.

Dernek Başkanlığına Aydın Çolpa, Yönetim Kurulu Üyeliklerine İsmail Cinbir, Cemal Kayabaş,

Mustafa İnam, Sezai Bükrü, Murat Kiren ve Ertan Ören, Denetim Kurulu Üyeliklerine ise

Hayri Bulzara,, Mustafa İslamoğlu ve Erdoğan Arslan seçildiler.

Düzenlenen toplantının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren davetlilerin ardından 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Öztürk Zonguldak Devrek Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title