Haberler

Deik'ten "Yurtdışı Perakende Yatırımları Toplantısı"

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), EY Türkiye işbirliğiyle "Yurtdışı Perakende Yatırımları Toplantısı" düzenlenecek.

DEİK açıklamasına göre, kurul ve EY Türkiye yarın saat 10.00'da İstanbul TOBB Plaza'da "Yurtdışı Perakende Yatırımları Toplantısı" düzenleyecek.

DEİK Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Erdem ve EY Türkiye Danışmanlık ve Finansal Hizmetler Sektör Lideri ve Şirket Ortağı Selim Elhadef'in açılış konuşmalarını gerçekleştireceği konferansa,  EY Global Şirket Ortağı ve Gelişmekte Olan Pazarlar Global Lideri Kristina Rogers ve Türk iş dünyasından temsilciler de katılacak.

DEİK Yurtdışı Yatırımlar İş Konseyi Başkan Vekili Hasan İbrahim Toksoy'un "Uluslararası Marka Olma Yolunda Örnek Modeller" sunumunu yapacağı konferansta "Uluslararası Perakende Yatırımlarını Şekillendiren Ana Unsurlar ve Dünya Örnekleri" paneli de gerçekleştirilecek.

DEİK Yurtdışı Yatırımlar İş Konseyi Başkan Vekili Hasan İbrahim Toksoy'un "Uluslararası Marka Olma Yolunda Örnek Modeller" sunumunu yapacağı konferansta "Uluslararası Perakende Yatırımlarını Şekillendiren Ana Unsurlar ve Dünya Örnekleri" paneli de gerçekleştirilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Zeynel Abidin Erdem İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title