Haberler

Deidra Madden'dan kalpleri ısıtacak nefis bir hikâye!

Güncelleme:

İrlanda edebiyatının usta kalemi, Eilis Dillon Ödülü sahibi yazar Deidra Madden'den genç okurlar için tadına doyulmaz bir macera Can Çocuk raflarında!

İyi ki Söyledin, Emily, Tony Ross'un çok sevilen resimleriyle 9 yaş ve üstü tüm çocuklar için şimdi Türkçede!

Sekiz yaşındaki Keira, yaz tatili için Emily teyzesinin evcil hayvan dükkânında çalışmaya başladığında, kendisini ne kadar harika ve macera dolu bir yazın beklediğinden habersizdir!

Emily Teyze'nin evcil hayvan dükkânı, birbirinden komik ve akıllı hayvanlarla doludur: Pofuduk İran kedisi Mulvey, dostlarının birbirinden ayırt etmekte zorlandığı dört tombul fare; Milly, Willy, Tilly ve Billy, muhteşem renkli tüyleriyle papağan Kaptan Cockle, teriyer cinsi tatlı köpek Bubbles, eski bir sihirbaz tavşanı olan Presto ve diğerleri...

Bir gün, kasabanın devasa şatosunda yaşayan -tuhaf ve biraz da ürkütücü- Bayan Henrietta Fysshe-Pye dükkânı ziyaret ederek birkaç evcil hayvan satın almak ister. Mulvey, Bubbles ve Kaptan Cockle'ı seçerek şatosuna götürür. Geride kalan hayvanlar, dostları için endişelenir. Fakat kedi Mulvey'nin hiç ummadıkları bir planı vardır. Macera, işte tam da burada başlar!

İrlanda'nın prestijli Eilis Dillon Ödüllü yazarı Deidra Madden'dan kalpleri ısıtacak nefis bir hikâye!

"Hayvanlar, bunun birlikte geçirecekleri son akşam olduğuna inanamıyorlardı. Bir daha saat kulesindeki meleklerin çaldığı gece yarısı müziğini dinleyemeyeceklerdi, oturup gün içinde olup bitenleri konuşamayacaklardı. Bir daha Mulvey'nin karnının derinliklerinden yükselen kahkahayı duyamayacaklar, Bubbles'ın havlarken yerden havalanışını, Kaptan Cockle'ın taze ananasları kemirişini, tek ayak üstünde duruşunu göremeyeceklerdi."

Kaynak: Bültenler / Güncel

İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title