Haberler

Dehşet Kazada 7 Kişi Öldü

Güncelleme:

İstanbul'dan Ardahan'a cenaze götüren Bahçelievler Belediyesi'ne ait otobüste meydana gelen kazada 7 kişi can verdi.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesi Belediye Başkanlığına ait sosyal hizmet aracı otobüsün Ardahan'ın Göle ilçesine cenaze ve yakınlarını götürürken meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 5'den 7'ye yükseldi.

Erzurum Valiliği, İstanbul Bahçelievler Belediyesi'ne ait 34 ZA 8150 plakalı otobüsün Ardahan'ın Göle ilçesine cenaze götürürken saat 08.10 sıralarında Tortum yolu Güzelyayla mevkiinde zeminin ıslak olması nedeniyle araç şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildiği belirtildi. Kaza sonucu 3 kişi olay yerinde, 4 kişinin de yaralı olarak kaldırıldığı hastanelerde olmak üzere toplam 7 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin de yaralandığı açıklandı.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, kazayla ilgili şöyle konuştu:

"Bölgemizde rahmetli olan bir vatandaşın cenazesinin Ardahan'a gitmesi için bize bir müracaat yapıldı. Biz de kendilerine bir araç tahsis ettik. Yakınlarıyla beraber dün yola çıktılar. Sabahın erken saatlerinde Tortum'a 15 kilometre kala bir kaza oluyor.

Şu ana kadar aldığımız bilgiler çerçevesinde 5 insanımızı kaybettik. Hepsi bizim otobüsümüzden mi bu konuda bilgimiz yok. Yetkili makamlar konu üzerinde çalışıyor. Yaklaşık 25 yaralı var. Yaralılar tedavi altında. Ben, kaybettiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

Develioğlu'nun açıklamasının ardından kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kaza sonrası yaralıların bölgeye sevk edilen 11 ambulans, 1 UMKE ekibi, 3 Sivil Savunma Arama Kurtarma ekibi 2 helikopter ambulans ile Bölge Eğitim ve Yakutiye Araştırma Hastaneleri'ne sevk edildiği belirtilen açıklamada, hastanelerde tedavi gören 8 yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Kazada Polat Bahadır, Erol Erarslan ve İbrahim Çetin'in olay yerinde İlhami Baştuğ, Nuriye Çetin, Bilal Baştuğ ve Seher Akçi'nin ise kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan yolcular ise şöyle;

Murat Görmüş, Asya Ağtürk, Canan Bahadır, Cihan Bahadır, Nülifer Baştuğ, Nazime Ekmekçi, Saniye Baştuğ, Atanur Baştıh, Yavuz Baştıh, Zülfinaz Beşli, Kamil Baştuğ, Muzaffer Baştıh, Tuncer Baştıh, Zafer Baştıh, Abdullah Baştıh, Cihangir Baştuğ, Muhterem Bahadır, Fadime Bahadır, Osman Bahadır, Şahsiye Ekmekçi, Şengül Yıldırım, Seyyar Baştıh, Hayriye Baştuğ ve Şaban Taşcıoğlu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Bahadır Bahçelievler İstanbul Ardahan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title