Haberler

DEHA Hızlı Okuma Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

Güncelleme:

Erciyes DEHA Hızlı Okuma Ekibinin açmış olduğu Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri Kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Erciyes DEHA Hızlı Okuma Ekibi'nin açmış olduğu Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri Kursu'nu başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Hunat Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törene Belsin Eğitim Yardımlaşma ve Güzelleştirme Vakfı Başkanı Dt. Halit Erkiletlioğlu, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Yazar Ahmet İlhan, Erciyes Deha Hızlı Okuma Koordinatörü İdris Doğan ve kursiyerler katıldı. Erciyes DEHA Hızlı Okuma Koordinatörü İdris Doğan, Hunat Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlemiş oldukları 1.Etap Anlayarak Hızlı Okuma Kursu'nu bitirdiklerini belirterek, "15 kişilik grubumuzda, okuma oranı bir dakikada 754 kelime anlama oranı yüzde 70 oranında bir başarı elde edilmiştir" dedi.

Erciyes DEHA Hızlı Okuma Ekibi Koordinatörü İdris Doğan; " Ekip olarak açmış olduğu kurslara ilgi her geçen gün artıyor. Etaplar halinde kursiyerlerimizi kabul ediyoruz. Beklediğimizin üzerinde bir katılım söz konusu. 2.nci ve 3'ncü etap kurslarımız için kayıtlar devam etmektedir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerlerin sertifikaları verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Erciyes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title