Haberler

Değerler Eğitimi Ev Okulları Kapanışı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Simurg Evde Değerler Eğitimi Ev Okulları Kapanış Programı’na katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Simurg Evde Değerler Eğitimi Ev Okulları Kapanış Programı'na katıldı. Programda, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Başkan Aydın, öğrencileri tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Eyüp Belediyesi'nin ödüllü projelerinden Simurg'un öğrencilere ve ailelerine yönelik faaliyetlerinden biri olan Evde Değerler Eğitimi Ev Okulları için Eyüp Kültür Sanat Merkezi (EKSM) tiyatro salonunda kapanış programı düzenledi. Programa çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Programda öğrenciler çeşitli sahne gösterileri sergiledi. Kimi zaman eğlenceli oyunlar sahneleyen öğrenciler kimi zaman da izleyenlere önemli mesajlar verdi. Program sonunda ise Başkan Remzi Aydın, düzenlenen yarışmalarda ilk üçe giren öğrencilere ödüllerini vererek kendilerini tebrik etti.

Evde Değerler Eğitimi'nde 230 öğrenci 33 grup halinde bir yıl boyunca her hafta başka bir öğrencinin evinde Adab-ı Muaşeret, Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin (S.A.V.) Hayatı, ibaretlerimiz ve peygamberlerimiz konularında eğitim aldı. Program ile ev ortamında oluşturulan gruplar ile öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amaçlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title