Haberler

Değerler Eğitimi 8d Sinema ile Anlatılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında Konya’daki bütün okullarda yaptığı 8D sinema gösterimi ile öğrencilere değerler eğitimi veriyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında Konya'daki bütün okullarda yaptığı 8D sinema gösterimi ile öğrencilere değerler eğitimi veriyor.

Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanı genişleyen Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya merkez ve 31 ilçede başlattığı Medeniyet Okulu Projesi'ni uygulamaya devam ediyor. Konya genelindeki bütün ilkokul öğrencilerine yönelik özel hazırlanan ve bütün ilçelerdeki okullara tek tek giden 8D sinema aracı, sevgi, dürüstlük, ümit, sabır gibi değerlerin konu edildiği 8 boyutlu sinema gösterimi yapıyor. Yoğun ilgiyle karşılanan gösterimlerin öğrencilerin sosyal ve zihinsel becerilerinin gelişmesi açısından son derece olumlu olduğunu dile getiren eğitimciler, öğrencileri hem eğlendiren hem de değerlerini öğreten Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Özel hazırlanan sinemaların gösterimini tüm ilçe ve mahallelerde bulunan ilkokul öğrencilerine ulaştırmayı hedefleyen araç, çalışmalarına devam ediyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title