Haberler

Defterdarlık'tan Vali Azizoğluna Ziyaret

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Defterdar Vekili Önder Özdemir, Vali Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Defterdar Vekili Önder Özdemir, Vali Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seyfettin Azizoğlu, "Mükelleflerimiz ödedikleri vergilerle kalkınmanın temelini oluşturmaktalar. En önemli gelir kaynağımız olan vergi, ülke ekonomisinin büyümesinde etkin rol almaktadır. Bu nedenle siz maliyecelere de mükelleflerimize bunun bilincini aktarmakta büyük görev düşmektedir. Ben inanıyorum ki sizler bu görevi en başarılı bir şekilde yerine getiriyorsunuz ve getirmeye de devam edeceksiniz. Bu anlamda Vergi Haftasının vatandaşlarımıza, mükelleflerimize hayırlı olmasını diliyorum, Vergi haftası tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

26. Vergi Haftası etkinlikleri, 25-26-27 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan mükellef ziyaretleri, öğrencilere Defterdarlık-Vergi Dairesi Müdürlüğünün gezdirilmesi ve vergi birimlerinin tanıtımının yapılması, vergi konulu söyleşi gerçekleştirilmesi, vergi rekortmenleri ödül töreni ve çocuk yuvasının ziyaret edilmesi ile sona ereceği öğrenildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Önder Özdemir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title