Haberler

Defne Telekomünikasyon Mobil Dünya Kongresi'nde

Güncelleme:

Defne Telekomünikasyon 22-25 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük mobil fuarı Mobil Dünya Kongres 2016'ya katılıyor.

Defne, 10. kez katılacağı fuarda tam bir gövde gösterisine hazırlanıyor.


Telekomünikasyon sektörünün öncü kuruluşlarından Defne Telekomünikasyon, dünyanın en büyük mobil fuar ve kongresi olarak kabul edilen Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress-MWC) 2016'da yerini alıyor.

"AKILLI MOBİL PAZARLAMA PLATFORMU"NU TANITACAK

Mobil Dünya Kongresi'nde 10'uncu kez boy gösterecek olan Defne, "Akıllı Mobil Pazarlama Platform" ürününü görücüye çıkaracak. Bu yeni ürün şebekedeki tüm noktalardan gerçek zamanlı olarak abonelerin yaptıkları işlemlere ait tüm verileri toplayarak davranışsal ve işlemsel olarak analiz ediyor. Bu sayede, doğru aboneyle en uygun hizmet teklifini otomatik eşleştirip doğru yerde ve doğru zamanda, kişiselleştirilmiş iletişim kanalları (SMS, USSD, IVR) üzerinden iletebiliyor. Akıllı Mobil Pazarlama Platformu, mobil operatörlerin kendi servislerini abonelerine daha etkili biçimde pazarlamasını sağlarken, tahmine dayalı analitik fonksiyonu ile belli segmentlerdeki mobil abonelere yönelik yeni ve innovatif servis paketleri ve kampanyaları da öneriyor.

Mobil operatörler servis kampanyalarını Defne'nin Akıllı Mobil Pazarlama Platform'u üzerinden abonelerine sunarak hem müşteri memnuniyetini hem de abone başına düşen gelirlerini arttırabilecekler.

Defne Telekomünikasyon Mobil Dünya Kongresi 2016'da ayrıca, dünyanın her yerinden fuara katılacak telefon operatörlerine ve hizmet sağlayıcılarına çağrı tamamlama, mesajlaşma roaming, filtreleme ve OSS çözümlerini de tanıtacak.

BU YILKİ TEMA: "MOBİL HER ŞEY"

Her yıl Şubat ayında mobil dünyanın devlerini buluşturan bir platform olarak kapılarını açan Mobil Dünya kongresi, (Mobil World Congress-MWC), bu yıl 22-25 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek. Defne Telekomünikasyon'un 5. Salon 5G20 numaralı stantta yer alacağı fuar ve kongre, 2015 yılında 90 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Bu yılki teması "Mobil Her Şey: Mobil, inovasyon ve gelişim olanaklarını sonsuzlaştırıyor" olarak belirlenen Mobil Dünya Kongresi 2016'da en az 85 bin ziyaretçinin ve 200'den fazla katılımcının fuar ve kongrede yer alması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İspanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title