Haberler

Defne Samyeli, Paramparça Dizisinde Şarkı Söyledi

Güncelleme:

Reyting rekortmeni Paramparça dizisinde Nilüfer'in efsane şarkısını seslendiren Defne Samyeli, ekran başındakilerden tam not aldı.

Anchorwoman, yazar ve oyuncu kimliğiyle tanıdığımız Defne Samyeli'nin seslendirdiği 'Son Arzum' şarkısı, dün akşam yayınlanan 'Paramparça' dizisinde ilk kez yayınlandı.

MÜZİK YERİNE HABERCİLİĞİ SEÇMİŞTİ

7 yaşından beri şarkı söyleyen Samyeli'nin müzik sevgisi yıllar sonra onu yeniden ele geçirdi. O yaşta TRT İstanbul Çocuk Korosu'na giren ve şarkı söyleyen Samyeli, 1991 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda üçüncü olmasının ardından kariyerine sunucu, yapımcı ve editör olarak devam etmişti. Defne Samyeli, kariyerinin ilk dönemlerinde Melih Kibar'la birlikte 'Tek Başına' adında bir albüm çıkarmış, ancak müzik yerine televizyon haberciliğini tercih etmişti.

YILLAR BOYUNCA ŞAN DERSLERİ ALDI

Yine de 20 yıl boyunca Belkıs Aran, Gül Sabar, Tülay Uyar, Bruce Kolb gibi alanında önemli isimlerden şan dersleri almaya devam eden Samyeli; şimdi bir albüm hazırlığına girişti. We Play etiketiyle yayınlanması planlanan albümün çıkış şarkısı, 70'lerin sonunda Nilüfer'in sesinden duyduğumuz 'Son Arzum'un cover'ı. Dün akşam ilk kez 'Paramparça' dizisinde Dilara'nın koştuğu sahnede çalan şarkı, bugün dinleyicilere sunuldu. 'Son Arzum'un ve yaz boyunca çıkacak yeni şarkıların aranjmanı; müzisyen ve eğitmen Haluk Polat tarafından yapıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Güzellik Yarışması Defne Samyeli İstanbul Türkiye Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

Karate boyMobil-IOS:

Oylar AKP

74
11
yanıtYanıtla
komMobil-ANDROID:

defne hanim nerelerdesin ya özledik sizi kapandin sandik seni görünmüyon

10
7
yanıtYanıtla
kara karga gak dedimobilWeb@haberler.com:

Kendini ne zannediyorsa gecenlerde gordum bur ahkam kesiyor cahil

5
4
yanıtYanıtla
lapsekilimobilWeb@haberler.com:

Defne çok güzel kokun var bayılırım.

0
8
yanıtYanıtla
yorummobilWeb@haberler.com:

Vay,vay... vay... için de kalmış .... ne Ses ne ses ... ne ses... Ibo da bile yok haaaaaaa...

7
1
yanıtYanıtla
BjkMobil-IOS:

MHP ye oylar

2
4
yanıtYanıtla
UrasMobil-IOS:

OYLAR HDP'YE...HDP HDP HDP HDP

1
3
yanıtYanıtla
ÖzgemobilWeb@haberler.com:

sesi hicte guzel deil iyikide muzikci olmamis

3
0
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Oylar hirsizlara degil chp ye

2
0
yanıtYanıtla
idris eroglumobilWeb@haberler.com:

Turkiyenin kurtuluşu MILLI ITTIFAK

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title