Haberler

Defne Samyeli: Kendimi 20'li Yaşlarda Hissediyorum

Güncelleme:

Ünlülerin akın ettiği ödül gecesinde "En güzel cilt" ödülünü alan Defne Samyeli, yaş konusunda hiç sıkıntı çekmediğini ve kendisini yirmili yaşlarda hissettiğini söyledi.

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri önceki gece sahiplerini buldu. Ödül törenine iş, cemiyet ve magazin dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

EN GÜZEL CİLT, DUDAK, SAÇ...

Azra Akın"En Güzel Dudak Ödülü"; Defne Samyeli "En Güzel Cilt Ödülü"; Özge Ulusoy "En Güzel Saç Ödülü"; Saba Tümer "En Güzel Gülen Ödülü"; Umut Eker "En Stil Erkek Ödülü" ve Ebru Şallı "Sağlıklı Yaşam Ödülü"nün sahibi oldu.

"KENDİMİ 20'Lİ YAŞLARDA HİSSEDİYORUM"

Geceye nişanlısı Emre Akın ile gelen Defne Samyeli, yaş konusunda hiç sıkıntı çekmediğini ve kendisini yirmili yaşlarda hissettiğini ekledi. Samyeli, evlilik sorularını ise "Henüz zamanı değil" diye geçiştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Azra Akın Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

MMOM:

Müslüman, içinden günde 25. 000 Elhamdülillah Tesbihin çek, sağlıklı sıhhatli her türlü nimetlerden yararlandığının yerine Allah (C. C. ) a şükür etmiş ol.

9
1
yanıtYanıtla
ahmetokan:

Bu ne ya herseye ödül vermeye başladılar utanın be bi oskar alinda görek yok dudak yok cilt tok diş yok kaş bu ne la

6
0
yanıtYanıtla
Kelle:

Kelle hariç 45 var yenmi....yemenmi.

3
2
yanıtYanıtla
servet...:

bir kere saba tümer gülemez anırır lütfennn. . .

5
0
yanıtYanıtla
Hödük:

Genelde kız annesine özenir, burda anne kızına özenmiş

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title