Haberler

Defne Samyeli'den Boşandığı Eşinin Annesine Duygu Dolu Veda

Güncelleme:

Eski eşi Eren Talu'nun annesinin vefat etmesiyle sarsılan ünlü sunucu, üzüntüsünü Instagram hesabından yaptığı duygu yüklü bir mesajla gösterdi.

Defne Samyeli'nin 2011 yılında yollarını ayırdığı eşi Eren Talu'nun annesi S. Betül Talu hayatını kaybetti. Yaşadığı üzüntüyü eski kayınvalidesinin bir fotoğrafını instagram hesabına yükleyerek takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, fotoğrafın altına şu notları yazdı...

"EŞİ BULUNMAZ GÜNLER YAŞADIK"

"Böyle güzel gülerdiniz. Biraz genç kız neşesi ve mahcubiyeti, çokça da bir İstanbul hanımefendisine yakışır ağırbaşlılıkla. Ben sizi hep gülerken gözümün önüne getireceğim. Yakışan o çünkü.

Bugün sevenleriniz için bir devir kapandı... Ne eşi bulunmaz günlerdi onlar. Şahane sofralarınız, gelinlere, oğullara, torunlara, dünürlere, onların akrabalarına, arkadaşlarına, yaşı kaç olursa olsun herkese saygı, zarafet dolu misafirperverliğiniz. Her şartta herkesi memnun etmeye çalışmanız.

"KAYINVALİDEDEN ÖTE ANNECİĞİM OLDUNUZ"

Bugün babam sizi konuşurken 'Çok güzel bir hayat yaşadık' dedi, gözlerimizi doldurdu. Benim yetişkinliğe adım attığım dönemde ailem oldunuz, kayınvalideden öte 'Anneciğim' oldunuz, 'canım kızım' dediniz. Kahkaha dolu onlarca kişilik yemekler, scrabble'lar, takılmalar, havadisler, dertleri, mutlulukları paylaşmalar, Bodrum gezileri, tatiller... Hepsinde siz varsınız.

Birlikte büyüttüğümüz bebekler artık kocaman gençler oldu. Ve hakikaten bir devir kapandı. İçim acıyor. Nur içinde yatın. Her ölüm erken. Daha çok şey vardı sanki konuşacak, birlikte şahit olunacak... Sizi seviyor ve özlüyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Defne Samyeli Instagram Eren Talu İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (23)

tontonMobil-ANDROID:

iste kalite budur.Tebrikler sana Defne...Senin gibi bir kadina da bu yakisir.Ornek oldun bazilarina...

26
5
yanıtYanıtla
aamobilWeb@haberler.com:

As tayibin aski cikmis ortaliga

14
10
yanıtYanıtla
TUGBA:

BOŞ İŞLER BUNLAR. BİZ BİRİ ÖLÜNCE VALLA ACIMIZI YAŞAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ. NE ARA İNTERNETTE PAYLAŞALIM. AMAANNNNNN İŞTE LAF OLSUN. . . .

20
3
yanıtYanıtla
efkanmobilWeb@haberler.com:

instagram dan hesap acip bakmistir yazdiklarina,rahmetli ,bi dua oku gosteris yapacak like alcak daha onemli tabi

18
3
yanıtYanıtla
suruçluMobil-ANDROID:

vefa derler buna..zaten defne çok güzel bir insan.

11
4
yanıtYanıtla
Albert EinsteinMobil-ANDROID:

Acimizi buralarda paylasmak ??? Enteresan...

12
1
yanıtYanıtla
izzet ekinci:

hellal olsun defne hanim yakisani yapmis

4
6
yanıtYanıtla
ASYA AlmanyamobilWeb@haberler.com:

Gercek olduguna inanmiyorum, sirfreklam amacli. Kim bu kadar sorun yasadigi ve ayrildigi eski kocasinin annesine bu kadar uzulmustur acaba... Gundemde kalmak icin her yolu deniyorlar. Internetten ölmüsün arkasindan mektup yazmakta yeni moda oldu.

4
5
yanıtYanıtla
InsanMobil-IOS:

Harikasın Sultan

9
0
yanıtYanıtla
ikMobil-ANDROID:

@Broker; cooooook haklisiniz.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title