Haberler

Define İçin Kazdıkları Kuyudan Metan Gazı Çıktı: 1 Ölü 2 Yaralı

Güncelleme:

Konya'da define bulmak için 15 metre derinliğinde kuyu kazan 3 kişiden biri çıkan metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Konya'nın Bozkır ilçesinde define aramak için yaklaşık 15 metre derinliğinde kuyu kazan üç kişiden biri metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti, diğer ikisi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Can, Ahmet T. ve Abdullah G, dün akşam Hisarlık Mahallesi kırsalında define aramak amacıyla yaklaşık 15 metre derinliğinde kuyu kazdı.

YARALILARIN DURUMLARI AĞIR

Kuyuda kazı yapan üç kişi, çıkan metan gazından zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, arama kurtarma çalışmaları sonucunda Ahmet T. ve Abdullah G'yi kuyudan çıkardı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

CESEDİNE SABAH ULAŞILDI

Yoğun metan gazı nedeniyle ilk etapta kuyudan çıkarılamayan Ahmet Can'ın ise uzun süren çalışmalar sonucunda bu sabah cesedine ulaşıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Can Ahmet Hisarlık Bozkır Konya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

çakal:

bilinçsiz bir kazı, kazılarda elektrikli aletler kullanılmalı , benzinli aletler belli bir süre sonra yoğun gaz oluşturuyor farkında olmayan aşağıdaki kişiler malesef bayılıyor.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title