Haberler

Define Aradığı Kuyuya Düşerek Ağır Yaralandı

MARDİN'de, arkadaşları ile kırsal kesimde izinsiz define arayan İ.A., kuyuya düşerek ağır yaralandı.

MARDİN'de, arkadaşları ile kırsal kesimde izinsiz define arayan İ.A., kuyuya düşerek ağır yaralandı. Arkadaşlarını kuyudan çıkarmak isteyen 2 kişi de girdikleri kuyudan çıkamadı. Çağrılan AFAD ekipleri tarafından kuyudan çıkarılan 3 kişiden ağır yaralanan İ.A., Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Mardin yeni TOKİ mevkiinde bulunan dağlık alanda bugün öğleden sonra bir kuyuda define arayan Y.B., M.A., İ.A., S.K. ve B.A. isimli 5 kişiden İ.A., yaklaşık 45 metre derinliğindeki kuyuya inmek istedi. İ.A., dengesini kaydetmesi sonucu metrelerce yükseklikten kuyuya düştü. Kuyuya düşen arkadaşlarını çıkarmak isteyen B.A. ile M.A. da indikleri kuyudan çıkamayınca diğer arkadaşları yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen AFAD, itfaiye ve 112 ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu 1'i ağır yaralanan 3 kişi kuyudan çıkarıldı. Yaralı olarak kuyudan çıkarılan İ.A., ambulans ile Mardin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay ilgili soruşturma başlatan Jandarma ekipleri diğer 4 kişiyi gözaltına aldı.

- Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title